Home

VESTI

Prilika za mlade umetnike – Serbia Wonderland!

No Comments Festival

Prilika za mlade umetnike – Serbia Wonderland!Organizatori Serbia Wonderland – Festivala budućnosti, koji će se održati 12. oktobra u KPGT-u, obaveštavaju sve mlade umetnike da će u sklopu kampanje gde publika sama gradi svoj festival budućnosti, otvoriti i Jungle Tribe Live Act stejdž, na kojem će baš oni moći da predstave svoje kreacije iz oblasti elektronske muzike, ali i vizuelnih umetnosti.

     

Konkurs je otvoren do 20. septembra, a svi kreativci zainteresovani da se uključe u kreiranje ovog jedinstvenog spektakla, svoje radove treba da pošalju mejlom na info@jungletribe.com.
  

Pozvani su muzički producenti, live act performeri, DJ-evi, instrumenentalisti, vokalisti i VJ umetnici, ali i glumci, akrobate, plesači, body painteri, pantomimičari, scenografi, dizajneri, animatori, mađioničari, breakdanceri i svi drugi koji žele da svojim delima doprinesu građenju novog festivala budućnosti u Srbiji. Za učešće se takođe mogu prijaviti i volonteri, promoteri i svi raspoloženi da pomognu u pisanju bajke.

 

Kandidati koji prođu konkurs i budu odabrani, imaće priliku da prikažu svoje znanje i umeće zajedno sa vodećim svetskim zvezdama. Ove godine, umetnici će učiti od svetske zvezde sa Armada Music etikete čiji je nosilac Armin Van Bjuren, već godinama svetski DJ broj jedan. Headliner Serbia Wonderland-a je upravo jedan od njegovih omiljenih mladih DJ-eva, a uskoro ćete saznati i koji.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=E8IS4oNFDy8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Serbia Wonderland trailer

 

 

U međuvremenu, podsećamo da karte mogu da se kupe po promotivnoj ceni od 690 dinara na prodajnim mestima Eventim-a i Jungle Tribe-a do 8. septembra. Nakon tog datuma cena ulaznica će iznositi 890 dinara do kraja septembra, ukoliko uopšte ostane karata, s obzirom na činjenicu da je broj posetilaca u KPGT-u ograničen na 3.000, a očekuje se i veliki broj posetilaca iz regiona. Ipak, ukoliko se u brzom roku prodaju sve karte i pokaže se da je KPGT u najavi tesan za ovakav festival, postoji mogućnost preseljenja na novu lokaciju.

Na Facebook stranici festivala (www.facebook.com/serbiawonderlanfestival) zainteresovani mogu da prate tok konkursa i glasaju da li žele da se novac prikupljen od prodaje ulaznica uloži u dovođenje jos jednog DJ-a ili u scenografiju. Publika sama gradi svoj festival budućnosti! Uklučite se!

Više informacija
www.facebook.com/serbiawonderlandfestival