Home

VESTI

Predstavljen festival “New Divas

No Comments Festival

Predstavljen festival "New DivasDanas je u Kombank Areni održana konferencija za medije povodom predstojećeg festivala NEW DIVAS koji će se održati 26. maja a na kome će nastupiti aktuelna francuska pevačica Indila.
  
Medijima su koncept festivala predstavili Đorđe Milutinović, direktor Kombank Arene, kao i domaći izvođači festivala – Zoe Kidah i Konstrakta, pevačice benda Zemlja gruva, Nevena Božović i Sara Jovanović.
  

Direktor Kombank Arene istakao je da je koncept festivala New Divas da podrži mlade umetnike za koje veruje da će im ovaj nastup u Kombank Areni predstavljati značajnu stanicu na uzlaznoj putanji njihovih muzičkih karijera.

Publika u Areni moći će među prvima da čuje nove pesme Zemlje gruva kao i Nevene Božović. Zoe Kidah i Konstrakta su podržale ideju festivala i iskazale oduševljenje što će nastupiti uz Indilu i navele da ova pevačica uživa veliku svetsku slavu. Nevena Božović pažljivo osmišljava koncept nastupa u Areni u kojoj će nastupiti sa odličnim bendom sa kojim je već počela da uvežbava repertoar dok će Sara Jovanović pored svojih autorskih pesama, publici pružiti i zanimljiv scenski nastup u njenom maniru.

Festival “New Divas” deo je novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene! Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU na festivala “New Divas” koji će se održati  u Kombank Areni, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović , kao i bend, Zemlja gruva, prepoznatljivom po specifičnom imidžu.

 

 

 Predstavljen festival "New Divas

Predstavljen festival "New Divas

 

 

Ulaznice su u prodaji po cenama od 2550 i 3550 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra, kao i na sajtu www.kombankarena.rs. Ulaznice su dostupne i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

#NewDivas