Home

VESTI

Pravi festivalski dan u Savamali!

No Comments Festival

Pravi festivalski dan u Savamali!U četvrtak 6. juna u KC GRADu i komšiluku nas očekuje pravi festivalski dan…
   
Startujemo sa Moja posla festivalom koji je namenjen za sve one mlade ljude koji treba da se odluče o budućoj školi, fakultetu, karijeri. Tom prigodom od 11:00h – 19:00h dešava se i Otvorena kancelarija gde slavimo modernu karijeru, neograničenu radnim mestom i vremenom. Zaboravimo dosadne kancelarije, dovoljni su nam laptop i bašta kafića!
  

Od 16:00h – 19:00h očekuje te Revija zanimanja, u okviru festivala u KC Gradu, čekaju vas ljudi sa zanimljivim i neobičnim karijerama. Oni će govoriti o svom radnom danu, o prednostima i manama posla, uspesima i doživljajima.

Od 19:00h u bašti KC GRADa imaćemo tu čast da ugostimo kulinarsku radionicu umetnice i kulinarskog eksperta iz Japana Uno Fujisawe. Koncept pop-up radnje koja će biti postavljena u Kc Gradu 6. juna od 19h je “ Otkriti nove ukuse i uneti ih u svoj život”, korišćenje sastojaka koji se mogu naći u Beogradu i javno pripremanje OMUSUBI pirinčanih loptica.

 

Takođe želimo da poželimo dobrodošlicu najnovijim komšijama koji će otvoriti vrata svog paviljona takođe u četvrtak 06. juna od 19:00h. Čuvena ruševina nadomak bašte KC GRADa, koju mnogi prepoznaju po nazivu Španska kuća, pod dirigentskom palicom Goethe instituta, pokrenuće mnoga interesantna dešavanja u oviru projekta Urban Incubator.

 

 

 Pravi festivalski dan u Savamali!

Pravi festivalski dan u Savamali!

 

 

Od 20:00h u bašti KC GRADa, kreće prvi u serijalu ZAOKRET deševanja. Zaokret će ugostiti muzički sastav Elephant and the Moon. U okviru svoje regionalne turneje, 6. Juna u K.C Grad-u, sa početkom od 20h nastupiće talentovani Zagrepčanin.
 
Ulaz je za sve događaje bespatan!

PRAVI FESTIVALSKI DAN U SAVAMALI!!
Biznis Start Up / Kulinarska radionica / Spanish House opening / Koncert / DJs – Ulaz besplatan!