Home

VESTI

Pozitiv Fest: Paul Ritch u Nišu!

No Comments Festival

Pozitiv Fest: Paul Ritch u Nišu!Na Pozitiv Festu u Niškoj tvrđavi prve festivalske večeri, 15. jula, nastupa popularni DJ i producent iz Francuske Pol Rič!
 
Produkcija i performansi Pola Riča karakteristični su po moćnom i harmoničnom tehnu sa primesom čiste emotivne duše, što je njegov autentični pečat koji mu je doneo popularnost na planetarnom nivou.

  

Pol Rič je nastupao na četiri kontinenta, uključujući klubove kao što su Amnesia i Space na Ibici, Pacha u Barseloni i na Ibici, Fabric i Egg Club u Londonu, Cocoon Club u Frankfurtu, Goa u Rimu i Madridu, Rex Club u Parizu… Sada nam svetsku zabavu donosi u Niš!

 

U 2007. Pol Rič munjevitom brzinom osvaja tehno scenu, i kao DJ i kao producent. Od tada se ističe po svojoj strastvenoj muzičkoj retorici, što se može čuti u njegovim izdanjima za lejble kao što su čuveni Drumcode, SCI+TEC, Saved, Cocoon, Soma, Bpitch Control, Quartz Rec, i mnogi drugi. Njegovi hitovi kao što su Shake Ur Tech-Ass, Ondu, Positive Education,Tropical Melons, Remainings III, Magic K, The Test, I’m Burning Inside i mnogi drugi, doneli su mu svetsku slavu, i uvrstile ga u Resident Advisor’s Top 100 svih vremena.

 

 

 Pozitiv Fest: Paul Ritch u Nišu!

Pozitiv Fest: Paul Ritch u Nišu!

 

 

2008. godine Pol osniva Quartz Rec, sa željom da to bude platforma za umetničko izražavanje i promovisanje vrhunskog tehno zvuka, ali i za unapređenje elektronske muzike. Svojim prvim izdanjem “Split EP Part 1” (Pol Rič, 2008) lejbl osvaja drugo mesto na Beatport’s Techno chart-u. Quartz Rec takođe objavljuje originalne pesme i mikseve mnogih svetskih imena, kao što su Okain, Paco Osuna, Nic Fanciulli, Ambivalent, Thomas Muller, Barem, Carlo Lio, Dubfire, 2000 and One i Anton Pieete.

Podsećamo, Pozitiv Fest će biti održan od 15 – 17. jula u Nišu – na platou i u rovovima Niške tvrđave. Resistance stage, odnosno glavna bina, nalaziće se na platou Niške tvrđave, dok će Moto stage, organizovan u saradnji sa Moto klubom Veterani 63. padobranske, biti u rovovima. Posetioci festivala će, osim elektronske muzike na glavnoj bini, imati priliku da na Moto Stage-u, koji će biti besplatan, čuju cover bendove.

PozitivNi
Muzika narodu! // 15-17. jula // Niška tvrđava

 

Za informacije o ceni karata, prodajnim mestima, i ostalim artistima, pratite zvaničnu Fejsbuk stranicu Pozitiv Festa.

PozitivNi
FB: www.facebook.com/pozitivfestival
IG: www.instagram.com/pozitiv.fest
TW: www.twitter.com/PozitivFest