Home

VESTI

Poslednji potvrđeni nastupi na festivalu “Svi kao jedan”

No Comments Festival

Poslednji potvrđeni nastupi na festivalu "Svi kao jedan" ‘’Svi kao jedan’’ – drugi po redu hip hop festival, biće održan 30, 31. avgusta i 1. septembra 2012. u Skejt parku na Ušću, uz mnogo bogatiji i raznovrsniji program, u odnosu na prvo izdanje ovog festivala.
  

Festivalski program koji će trajati 24 sata, tri dana za redom, svim fanovima hip hop kulture donosi: takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, crtanju grafita i break dance-u, festivalsko selo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture.
  

Poslednja vest je da na festivalu “Svi kao jedan”, nasupa i trenutno izuzetno popularni crnogorski hip hop duo WHO SEE, koga čine Noyz (Mario Đorđević) i Dedduh (Dejan Dedović).  Whoo See imaju dva studijska albuma, jedan iz 2007. – ‘’Sviranje kupcu’’ i aktuelni album ‘’Krš i Drača’’, sa koga je i poznati hit ‘’Reggaeton Montenegro’’. Na festivalu ‘’Svi kao jedan’’ nastupaju u subotu, 1. septembra.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=9stnJ0OcUEw|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Bad Copy – ''Uno Due Tre''

 

 

Pored već najavljenih zvezda festivala, legendarnog Kurtisa Blow-a i DJ Tomekk-a, festival će predstaviti i neka od najznačajnijih imena domaće hip hop scene: Bad Copy – posle šest godina ponovo u punom sastavu (Ajs Nigrutin, Skaj Vikler i Timbe), zatim Prti Bee Gee, VIP, Struka i Lud, Gru, Sik Tač, Zvezde Grajma, a podsetićemo se i velikog beogradskog hip hop sastava devedesetih –  Who Is The Best?

U  subotu preko dana u festivalskom selu će se održati i kvalifikacije za MC Battle, koji je najavljen za septembar. Organizovana je u škola DJ-inga i audio produkcije i bioskop sa kultnim igranim i dokumentarnim filmovima o hip hopu.

 

 

 Poslednji potvrđeni nastupi na festivalu "Svi kao jedan"

Poslednji potvrđeni nastupi na festivalu "Svi kao jedan"

 

 

Bitbokser Sam the Man, potvrdio je svoj nastup u subotu, 1. septembra. Na festivalu će nastupiti i poznati Minhenski DJ-evi Don Dado i Benny Bianco, koji će prvog dana festivala, u četvrtak 30.avgusta pored još dvadeset domaćih izvođača u svom dvočasovnom “Back2Back“ setu zabavljati publiku u beogradskom skejt parku.

Kompletan program festivala objavljen je na zvaničnoj internet stranici festivala www.svikaojedan.com.

 

Karte za festival po promotivnim cenama (1.600 din za komplet i 600 din za jednodnevnu kartu) su rasprodate, a do festivala cena jednodnevne karte iznosiće 750 din, dok će komplet karata do festivala biti u prodaji po ceni od 1.990 din.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=8ZwepOMY9_0|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Who See – ''Reggaeton Montenegro''

 

 

Budite sa nama i pratite najave izvođača i druge novitete u vezi sa festivalom na facebook stranici i zvaničnom sajtu www.svikaojedan.com