Home

VESTI

Počinje prodaja karata za deseti Trenchtown festival

No Comments Festival

Počinje prodaja karata za deseti Trenchtown festival  Obaveštavamo vas da u subotu, 20. marta, počinje online pretprodaja karata za deseti regionalni festival Trenchtown koji se održava od 30. aprila do 2. maja.  

Karte će moći da se kupe preko sajta gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 650 dinara za pojedinačne karte i 1.650 dinara za komplet karata za sve dane festivala.

 

Fizička prodaja karata počenje 1. aprila, a uskoro će biti poznata prodajna mesta. 

 

Princip kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.

 

 

 

 Deseti  Trenchtown festival

 Deseti Trenchtown festival

 

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji je kapacitet zbog velikog interesovanja ove godine uvećan na 700 šatorskih mesta, a biće dostupan i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije.

Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.

Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta.
Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.

 

Prva imena za 10. Trenchtown festival - Darkwood Dub

10. Trenchtown festival – Darkwood Dub

 

 

Do sada su potvrđeni sledeći izvođači na 10. Trenchtown festivalu:

Na Velikoj bini nastupiće: Veliki Prezir (petak, 30. april), Irie Maffia (30. april), Sunshine (subota, 1. maj), Darkwood Dub (1. maj).

Na Maloj bini nastupiće: Stuttgart Online (petak, 30. april), Nežni Dalibor (subota, 1. maj) i ZAA (nedelja, 2. maj).  

Uskoro možete očekivati više informacija o ostalim izvođačima.  

10. Trenchtown festival biće održan na poznatoj lokaciji – u predivnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića, ali vas ove godine očekuje još impresivniji muzički program i veoma interesantni i bitno poboljšani prateći sadržaji.

Na dve bine predstavićemo najznačajnije aktuelne regionalne bendove i DJ-eve koji će Etno kamp na tri dana učiniti najzabavnijom šumom na svetu.

Tokom dana posetioci će moći da prate promocije i izložbe, da učestvuju u debatama i radionicama ili prosto uživaju u opuštenoj Trench atmosferi – egzotičnim čajevima, aromatičnom duvanu iz nargila, a već od kasnog popodneva kreće muzički program koji će trajati do ranih jutarnjih časova.

 

 

Prva imena za 10. Trenchtown festival - Veliki prezir
10. Trenchtown festival – Veliki prezir
 

Video snimke najupečatljivijih momenata sa prošlogodišnjeg festivala možete pogledati na YouTube kanalu Trenchtown festivala, na: www.youtube.com/user/trenchtownfestival

Festival i ove godine organizuje FOKUS Fondacija iz Subotice.

Osetite delić atmosfere prošlogodišnjeg Trenchtown festivala, posetite galeriju fotografija na www.trenchtown.org/trench-media/trench-gallery/2009

 

 

 

www.trenchtown.org