Home

VESTI

Počelo je odbrojavanje za Springfestival 2012 u Grazu!

No Comments Festival

Počelo je odbrojavanje za Springfestival 2012 u Grazu!Još samo nekoliko dana preostaje do početka Springfestivala kojim će započeti festivalska sezona po celoj Europi. Vodeći festival elektronske muzike održava se na impresivnim lokacijama u Grazu od 16.- 20. maja.
 
Springfestival je mešavina nadahnjujuće elektronske muzike, umetnosti, dizajna i tehnologije, koji prati rasprava na Springsessions konferenciji i raznolikost kulture u jednom od najboljih gradova Evrope, a sve to čini jedinstveni urbani festival.
 

Springfestival kratke informacije

Prevoz

Osiguran je besplatni Springfestival shuttle bus koji povezuje festivalske lokacije. Autobusna linija vozi sve dane festivala, približno svakih 15 minuta, od 00:00 – 06:00. Dodate su i dve linije koje povezuju glavne lokacije.

Tačne adrese festivalskih lokacija, raspored stajališta autobusa kao i raspored programa preuzmite na www.springfestival.at/timetable2012.pdf

A google mapu sa ucrtanim festivalskim lokacijama na www.springfestival.at/visitor-info

 

Ulaznice

Cena četverodnevne festivalske ulaznice za zemlje bivše Jugoslavije (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija) iznosi 70 eura. Dnevne ulaznice možete kupiti po ceni od 23 eura. Ulaznice po sniženim cenama osigurajte na adresi www.springfestival2012.eventbrite.com. Da bi ulaznica bila važeća identitet je potrebno dokazati predočavanjem dokumenta, a ulaznice preuzimate u festivalskom centru Neubaugasse 6, 8020 Graz

 

Festival Hotline:  +43 (0) 676 40 40 200

 

 

 Počelo je odbrojavanje za Springfestival 2012 u Grazu!

Počelo je odbrojavanje za Springfestival 2012 u Grazu!

 

 

Smeštaj

Studentski domovi nude jednokrevetne sobe po ceni od 15 eura za noć. Sve što trebate je poneti vreću za spavanje i/ili posteljinu, a sve ostalo vam je osigurano.

Proverite kako izgledaju studentski domovi u Grazu:

U blizini festivalske lokacije Stadthalle Graz: Hafnerriegel
U blizini starog grada: Neutorgasse

Rezervišite mesto na e-mail:
a.walter@home4students.at

Izvođači

Brazilac Amon Tobin otvara festival 16. maja sa zapanjujućim nastupom ISAM s kojim je već na turneji po svetu. Za techno tipove tu su opaki zvukovi u trgovini zvanoj Luke Slater aka Planetary Assault System, Rolando, Ben Sims i DJ Surgeon. Ostali nastupi uključuju dva nastupa Gillesa Petersona – jednu elektronske, drugu jazz muzike, Ram Records nude neke od najboljih drum 'n' bass zvukova, Berlin Calling ujedinjuje AKA AKA i Format B live, the Heineken Arena predstavlja britansku Little Boots u košu s live nastupima The Shoes, Modeselektor i Cassius, a završno veče 19. maja predstavlja Skream & Benga feat. Youngman & Sgt. Pokes, Ms. Dynamite Live, Toddla T Sound Live i Foreign Beggars Live, svi u okrilju dvorane Stadthalle koja brine za veliki UK talent.

+ DRUGI

Springfestival imena izvođača i program festivala pogledajte na www.springfestival.at

 

Više informacija