Home

VESTI

Počela prodaja lokalnih karata po povlašćenoj ceni za SONUS 2016

No Comments Festival

Počela prodaja lokalnih karata po povlašćenoj ceni za SONUS 2016Jedan od 10 najboljih techno festivala na svetu, koji će se održati od 21. – 25. avgusta na plaži Zrće, započeo je prodaju ulaznica po povlašćenoj ceni za posetioce iz naše, EX YU regije.
  

Cena festivalske ulaznice za 5 dana i 5 noći festivala iznosi 59 eura i u prodaji su od danas putem online trgovine croatia-tickets.com. Po povlašćenoj ceni, u nastupu više od 60 međunarodnih izvođača, moći će uživati posetioci iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. 
  

Ulaznice je takođe moguće kupiti na 2 rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smeštaj na ostrvu Pagu za vreme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima,ali i informacijama o programu posetite www.sonus-festival.eu.

Festival omiljen među ljubiteljima elektronske muzike, održaće se i ove godine u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na ostrvu Pagu gde se očekuje dolazak više desetine hiljada gostiju iz celog sveta.

 

 

 Počela prodaja lokalnih karata po povlašćenoj ceni za SONUS 2016

Upisi opis malim slovima koristeci italic

 

 

U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se nastup svetski poznatih DJeva među kojima su zasada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Jamie Jones, Sam Paganini, Pan-Pot, Tale of Us  i još mnogi drugi svetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, i regionalni DJevi .

 

Kako se više desetina hiljada ljudi provelo na Sonusu 2015, možete videti ovde.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=eGI2sAMxyCA|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Sonus Festival 2015 – Official Aftermovie

 

SONUS FESTIVAL 2016
21. – 25. avgust 2016.
plaža Zrće, ostrvo Pag

Links:
Web site: www.sonus-festival.com

Facebook: www.facebook.com/sonusfestival
Instagram: www.instagram.com/sonusfestival

Soundcloud: www.soundcloud.com/sonus-festival