Home

VESTI

Počela prodaja karta za Nišville

No Comments Festival

Počela prodaja karta za NišvillePre nekoliko dana počela je prodaja karata za XXVII Internacionalni Nišville Jazz Festival koji će se održati od 12. do 15. avgusta 2010. ( četvrtak – nedelja ) u niškoj Tvrđavi.

Cena kompleta karata za četiri festivalske večeri je 3.000 dinara, dok studentski i đački kompleti koštaju 2.500 dinara. Prilikom kupovine karata sa popustom, obavezno je poneti sa sobom index ili đačku knjižicu. Pojedinačne karte koštaju 1.000 dinara (po večeri), a komplet za VIP tribinu 4.000.

Pretprodajna mesta u Nišu : Turistička organizacija Niša ( TON ) – Voždova 7, Galerija “Slavujac” – Obrenovićeva 51 i Energy music shop – TPC Kalča, prizemlje.

 

Pretprodaja za ostale gradove u Srbiji i države u regionu organizovana je preko prodajne mreže Card Servisa, putem vaučerske, fizičke i online prodaje na www.tickets.rs

Za sve zainteresovane kojima nisu dostupna pretprodajna mesta ili online kupovina karata, dodatne informacije na ticket@nisville.com ili na tel. 018 235 161 ( Nišville produkcija ).

 
 
Kompleti za Nišville – od 2.500 do 4.000
Kompleti za Nišville – od 2.500 do 4.000 dinara 
 
Na ovogodišnjem Nišville-u, kako je najavljeno nastupiće i Solomon Burke, Roy Hargrove, Benny Golson i Kelag big band,  De Phazz, Rambo Amadeus, Steve Hacket…
 
Više informacija na:
www.nisville.com