Home

VESTI

Počela je prodaja ulaznica za Trenchtown

No Comments Festival

Počela je prodaja ulaznica za TrenchtownProtekle nedelje je počela online prodaja ulaznica za 12. regionalni muzički festival Trenchtown koji će se održati od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nedaleko od Palića.

Ulaznice se mogu kupiti preko sajta Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 820 dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane Festivala.

 

Princip kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl, dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem.

Ulaznice se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.

 

 

 Počela je prodaja ulaznica za Trenchtown

 Počela je prodaja ulaznica za Trenchtown

 

Sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično. Fizička prodaja ulaznica počinje 2. aprila, a uskoro će biti poznata i prodajna mesta.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava.  

Svi koji kupe komplet ulaznica imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.

Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem i odbrojavanjem do početka Trenchtowna.

 

 

 Jinx, Eva Braun i Roots Rocket na Trenchtown fetsivalu

Eva-Braun

 

 
Trenchtown Festival 30.04. – 02.05.2012. Etno kamp Palić

Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.

Do sada su učešće na Trenchtown festivalu potvrdili: Jinx, Eva Braun i bugarski reggae sastav Roots Rocket.

Uskoro možete očekivati više informacija o ostalim izvođačima.

Sajt Trenchtown festivala
www.trenchtown.org

Festival organizuje Fondacija "Danilo Kiš" iz Subotice.