Home

VESTI

Player & SAE Test Lab na programu Mikser Festivala 2012

No Comments Festival

Player & SAE Test Lab na programu Mikser Festivala 2012Player, lider na domaćem tržištu prodaje i distribucije profesionalne audio, DJ i studijske opreme i razglasa i SAE Institut Beograd, deo internacionalne mreže fakulteta iz oblasti digitalnih medija u saradnji sa kompanijom Player, , u subotu 26.5.2012. od 14-18h, u okviru Mikser festivala organizuje drugi TEST LAB u Srbiji u prostorijama  SAE Instituta Beograd!

  

Player će specijalno za ovu priliku opremiti SAE prostorije, i omogućiti posetiocima jedinstvene“laboratorije zvuka” u Srbiji, da potpuno besplatno, oprobaju svoje umeće na najnovijim DJ uređajima, otkriju prednosti poslednjih verzija programa za muzičku i live produkciju!
 

Takođe, svim zainteresovanim kreativcima biće pružena mogućnost da postave pitanja o svemu što ih zanima iz sfere poslednjih muzičkih tendencija, kao i da otkriju neke od trikova pravih profesionalaca!

 

Native Instruments, Pioneer, Vestax, Allen & Heath i Infrasonic samo su neka od imena brendova čiji će najnoviji proizvodi biti dostupni za testiranje 26. maja, uz Traktor i Ableton platforme u realnom DJ i studijskom okruženju.

 

 

 Player & SAE Test Lab na programu Mikser Festivala 2012

Player & SAE Test Lab na programu Mikser Festivala 2012

 

 

Uređaji dostupni na TEST LAB-u V2:
– Pioneer DDJ Ergo
– Vestax Typhoon
– Vestax VCI 100 MKII
– Vestax VCI 300 MKII
– Vestax VFX1
– Vestax VCI 400
– Native Instruments Kontrol S4
– Allen & Heath Xone 4D
– JamMate Primis A25
– DJX 05 x 7

Zvucne Karte
-infrasonic Amon
-infrasonic Deux
-infrasonic Windy
-esi U46XL
-echo audiofire 12

Ulaz je besplatan.
Osigurajte svoj ulaz prijavom svog dolaska na belgrade@sae.edu i 011/2626 632