Home

VESTI

Pivo i preko reke

No Comments Festival

Ovogodišnji, šesti po redu Beer fest koji će trajati od 20. do 24. avgusta, dobru atmosferu prepunu odlične muzike i, naravno piva, seli na beogradsko UšÄ‡e. Razlog – proširivanje festivalskog prostora!

Na prethodnim festivalima, nastupilo je oko 300 bendova. Sećamo se nastupa Blaže i Kljunova, Hladnog piva, Del Arno Benda, Van Gogha, Darka Rundeka, Ramba…

 

Ove godine na novoj lokaciji, posetioci, kojih će po proceni organizatora biti oko 600.000, uživaće u nastupima sledećih izvođača:

Na najavi novog, poboljšanog Beer festa, VD gradonačelnika Zoran Alimpić najavio je da će za vreme trajanja festivala biti organizovan noćni prevoz za sve posetioce koji misle da su popili "neku više".


" Ne morate baš sve da probate! Mislim da vam je to i fizički nemoguće!".

A potom je "zaštitni znak" festivala Blaža, obećao veliko iznenaÄ‘enje svima koji se pojave na njegovom ovogodišnjem nastupu, a zašto…

" Zahvalan sam! Ja drugujem sa ovim festivalom već 27, 28 godina – neposredno! Uključen sam u konzumiranje dotičnog napitka već neko vreme. Zahvalan sam organizatorima manifestacije koja je prerasla staru lokaciju samo iz jednog razloga – UšÄ‡e je ravno! Dešavalo mi se da siÄ‘em sa bine ranije i odlutam u nepoznatom pravcu…", rekao je Inspektor Blaža, a onda i najavio spektakl.

" Odužiću se posebnim nastupom, napraviću spektakl kakav su 'Stonsi' napravili, samo bolji. Kad može Mik Džeger onako da trči, mogu i ja! Biće to nastup koji će se prepričavati!".

Pivarskih brendova će biti pedesetak, posetilaca 600.000, od toga stranaca 50.000, ulaznica je "dž", organizovana su takmičenja u brzom ispijanju piva… šta još treba?!

 

 

Sreda, 20. avgust
Kud Idijoti
Dragoljub Đuričić i bubnjari
Blaža i Kljunovi
Luis

ÄŒetvrtak, 21. avgust
Kanda Kodža i Nebojša
Film
Atomsko sklonište

Petak, 22. avgust
Block out
Galija
DJ Timo Mas

Subota, 23. avgust
Dado Topić i Time
Ortodox Celts
Darkwood dub
Sunshine
DJ tuborg night

Nedelja, 24. avgust
Nervozni poštar
Oružjem protivu otmičara
Van Gogh