Home

VESTI

Papaya Day & Night festival

No Comments Festival

Paul Van Dyk oduševio 4500 gostiju Papaye

Impresivan program sa gostovanjima najvećih svetskih Dj-a i producenata, zavidna produkcija i organizacija, izuzetna posećenost i jedno od najlepših „open air“ mesta u svetu – klub Papaya u četiri dana najvećeg hrvatskog klupskog festivala „Papaya Day&Night“ okupio je 25000 gostiju koji su po svoju dozu letnje zabave došli iz svih delova sveta.

 

Papaya Day & Night Summer festival u svojem petom izdanju donosi impresivne brojke: 25000 gostiju, 80 različitih medija, 15000 prodanih kopija muzičke kompilacije Papaya Day&Night, do kraja popunjeni smeštaji, porast stranih gostiju i renomirana svetska muzička imena stavili su plažu Zrće i klub Papayu na svetsku kartu nezaobilaznih destinacija i klubova.

 

Citiraćemo novinarku Novog lista (Dea Demić) koja je svoj opis festivala najbolje opisala jednom rečenicom, a koja glasi: „Najoštriji mamac, posebno kad su noći u pitanju, ponovno je isfurala „Papaya“, klub koji sve bržom i preciznijom mašinerijom postaje jedan od panajboljih hrvatskih turističkih „proizvoda“.

Višemesečna promocija, uska saradnja s najvećim svetskim PR i turističkim agencijama, visoki nivo ugostiteljske ponude rezultirali su uspehom. Da u „okršaju“ kvalitetne zabave i recesije ista nema nikave šanse, uverili su se svi koji su posetili peto izdanje najvećeg hrvatskog klupskog festivala.    

 

Fotografije možete pogledati ovde, a u nastavku pogledajte video sa nastupom Paul Van Dyk-a.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=88d7sC_wbTg|width=450|height=277{/mgmediabot2}

 

Svetski muzičari istaknuli svoja gostovanja u Papayi kao jednim od najdražih!

Vodeće svetsko ime svih Dj lista, nemac Paul Van Dyk prvi dan festivala doslovno je zapalio plesnu arenu kluba Papaya, a fanovi su skandirali su njegovo ime kao poziv na bis nakon puna četiri sata svirke. S trećim dj-em i producentom na svetu, Papayino festivalsko ruho zasijalo je u još moćnijem, zvukom bogatijem i osvetljenijem izdanju nego ikada. Holandjanin Funkerman oduševio je publiku u drugom danu festivala, dok je treću večer začinio odlični Sharam koji čini polovinu popularnog svetskog dua Deep Dish. Nezapamćeni „after beach“ party četvrti dan festivala upriličili su miljenici Papayine publike, britanci Freemasonsi koji su uspeli dan pretvoriti u noć. Tradicionalno završno veče pripalo je jedinoj dami festivala, američkoj house divi Barbari Tucker i hrvatskom dvojcu PlayOne čiji je nastup publika toplo pozdravila. Svi su se složili u jednom: „U Papayi bi rado svirali i iduće godine“.

Donosimo Vam najbolje Utiske petog izdanja Papaya Day & Night Summer festivala.

Letnja groznica koja će, ako je suditi po premijeri, u idućih mesec dana ponovno protresti klub Papayu, a to će zasigurno biti nastup velikana Armin Van Buurena, br.1 svjetskog Dj-a koji će na tron Papaye zasesti 30. jula. U suradnji s MTVijem, klub Papaya Vam predstavlja MTV Clubbing Zone četvorodnevni event (05.-08.08) čiji je nosilac mega zvezda „Tiesto“.

 

Drugo festivalsko izdanje Tuborg Green Beat-a koji će se održati od 12.-15.avgusta krasiće svetski Dj-vi i producenti: Swedish House Mafia, Eric Prydz, Mark Knight & Dirty South, Pete Tong.

Sve informacije potražite na:

www.papaya.com.hr