Home

VESTI

Papaya 2009: Paul Van Dyk oduševio!

No Comments Festival

Paul Van Dyk oduševio 4500 gostiju PapayeNemac Paul Van Dyk sinoć je dokazao zašto već zadnjih 20 godina spada u sam vrh muzičke „dance“ scene. U euforiji punih četiri sata koliko je svirao, pratilo ga je 4500 fanova koji su zbog njegovog nastupa došli sa svih strana sveta.

Prva pesma s kojom je zvanično otvorio festival bila je ona posvećena nedavno preminulom Michael Jacksonu „Thriller“ koju je publika Papaye gromoglasno pozdravila.

Sam Paul Van Dyk oduševljen atmosferom koja je vladala kroz celu noć njegovog nastupa, odlučio je produžiti svoj set na 4 sata kada je s publikom dočekao poznati izlazak sunca iznad Papaye. Svoju poziciju trećeg Dj-a na svijetu opravdao je pred publikom Papaye koja ga je pred zoru ispratila pozivom na bis uz veliki aplauz. Njegov zadovoljni osmeh govorio je sve, a nakon svog nastupa izjavio je: „See you next year in Papaya club“.

Vip deo kluba do zadnjeg mesta ispunili su ugledni gosti iz celog svijeta, a domaći celebi došli su pozdraviti peto izdanje festivala. Klub Papaya zabilježio je porast gostiju u odnosu na prošlu godinu.

 

Paul Van Dyk oduševio 4500 gostiju Papaye

 
Organizatori kluba Papaya uspeli su napraviti korak dalje u odnosu na prošlu godinu za koju su mislili da je vrhunac, a čemu svedoči porast gostiju na samoj destinaciji kao i unapred rasprodat festival. Uprkos ekonomskoj situaciji u svetu, smeštaji u Novalji su dupkom popunjeni, a gosti širom sveta došli su po svoju dozu zabave na najpoželjniju destinaciju za mlade.

 

Pomno isplanirana sezona, za koju su se organizatori poznate letne destinacije pripremali punih devet meseci, urodila je plodom. Tu ponajviše ističemo saradnju sa internacionalnim PR agencijama i najvećim svetskim turističkim agencijama za mlade.

Danas će goste zabavljati holandjanin Funkerman koji slovi za najvećeg Dj zavodnika, a koji je ponosni vlasnik jedne od najvećih diskografskih kuća Flamingo records.

Još nije kasno da svoj vikend rezervirate za Papaya Day&Night festival jer smo za one malo neodlučnije ostavli kontigent ulaznica na ulazu kluba.

Papaya Day&Night Summer Festival 2009 – Day One

 

 

Paul Van Dyk oduševio 4500 gostiju Papaye

 

Paul Van Dyk oduševio 4500 gostiju Papaye

 

Paul Van Dyk oduševio 4500 gostiju Papaye