Home

VESTI

Otvarenje sezone 2017. na tvrđavi Punta Christo

No Comments Festival

Otvarenje sezone 2017. na tvrđavi Punta ChristoU subotu, 20.  maja tvrđava Punta Christo opet otvara svoja vrata! Pred nama je još jedna sezona puna zabave i dobrih vibracija na ovoj jedinstvenoj lokaciji.

 

Ovog nas leta očekuju: još jedna serija jednomesečnih, letnjih događanja Slurp! festivala, jubilarno 15. Izdanje Seasplash festivala, 6. Dimensions festival, i pred kraje sezone jubilarni 10. Outlook festival. Pored toga tu su još brojne klupske večeri, partiji, koncerti, izložbe, projekcije filmova na krovu utvrde… Tvrđava Punta Christo i ovo ljeto će biti središte zabave i više nego ugodnog druženja.

 

Sezona počinje tradicionalnim 3ple Dubble Trubble partijem na dva floora. Otvaranje će biti uveličano postavljanjem i otkrivanjem murala posvećenog Zion Trainu, autora Marka Vojnića.

Facebook event: www.web.facebook.com/events/660430187482616

Subota / 20.5.2017
Fort Punta Christo – Štinjan/Pula
22-06h, 40 kn do / 50 kn nakon ponoći
dji 0003 copy

SEASPLASH Floor – Powered with Seasplash Sound System:
zion train

ZION TRAIN (UK)

ZION TRAIN

 

 

 Otvarenje sezone 2017. na tvrđavi Punta Christo

Otvarenje sezone 2017. na tvrđavi Punta Christo

 

 

UK dub pioniri & prvaci vraćaju se na tvrđavu Punta Christo, ovog puta premijerno povodom otvorenja sezone, kada će ujedno prisustvovati otkrivanju murala, čije su nastajanje u izvedbi Marka Vojnića inspirirali svojim radom, kao i prvim nastupom na ovoj lokaciji, za vrijeme održavanja prvog Seasplash festivala 2003. godine. Aktualno izdanje je dvostruki album ‘Versions’, koji sadrži remixeve pjesama s 2 prethodna albuma ‘State Of Mind’ i ‘Land Of The Blind’. Za 2018. najavili su veliku turneju povodom 30 godina postojanja, kroz dosadašnjih preko 2500 nastupa, posjetili su najveće svjetske klupske i festivalske pozornice. I dalje vode izdavačke etikete Universal Egg i Deep Root, i svoj Abassi Hi Power sound system, kao i što smo sigurni da će vas Perch u live dub mixu, i Dub Dadda za mikrofonom, još jednom rasplesati.

 

MUNCHIES SOUND SYSTEM
PULAP REGGAE STATION
ARBORETUM KOLEKTIV
BRADDA SELECTA

 

 

Otvarenje sezone 2017. na tvrđavi Punta Christo

Otvarenje sezone 2017. na tvrđavi Punta Christo – photo by Daniel Kiršić

 

 

SLURP! Floor:
tea

TEA VUČKOVIĆ (SLO)

TEA VUČKOVIĆ
Pozitivna energija, veliki izbor finih traka i jedinstven osjećaj za kontrolu publike…to su glavna obilježja mlade Tee, čija se ljubav prema elektronskoj glazbi razvija od njene rane mladosti. Tea je 2011. godine zaronila u elektronsku plesnu scenu sa snažnom odanošću prema svom radu. Nakon osvajanja slovenskih plesnih podija, brzo je krenula naprijed i nastupala na partijima i festivalima diljem Europe. Puštala je uz DJ-e poput Sven Vath, DJ Rush, Umek itd. Također je vrlo aktivna na području organizacije i igra važnu ulogu u promociji nekih od najvažnijih događaja na slovenskoj elektronskoj glazbenoj sceni…kao što je ECO festival. Tea vjeruje u suradnju i sinergiju, što rezultira izdanjima i brojnim nadolazećim projektima.

 

LIFE4FUNK
BEBETTO
RICH
JOES

 

 

Otvarenje sezone 2017. na tvrđavi Punta Christo

Otvarenje sezone 2017. na tvrđavi Punta Christo

 

Info

www.fortpuntachristo.net
www.pozitivanritam.hr
www.seasplash-festival.com

Festivali 2017

SLURP!
17.6. / 15.7. / 12.8. / 23.9.
www.slurpfestival.com

SEASPLASH FESTIVAL
20.-23.7.
www.seasplash-festival.com

DIMENSIONS FESTIVAL
30.8.-3.9.
www.dimensionsfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival

OUTLOOK FESTIVAL
6.-10.9.
www.outlookfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/outlook-festival