Home

VESTI

Od sutra, ceo grad je bioskop

No Comments Festival

Internacionalni festival filma i novih medija Cinema City, sutra, 14. juna, biće otvoren svečanom premijerom filma „Nije kraj“, reditelja Vinka Brešana, u 20 i 15 časova na sceni „Jovan Đorđević“ Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.  

 

Zvaničnom otvaranju prisustvovaće veliki broj stranih i domaćih glumaca, reditelja, producenata i novinara koji će tokom osam dana biti gosti festivala.

Festival Cinema City koji se održava od 14. do 21. juna, predstaviće bogat filmski, muzički i akademski program kao i festival novih medija koji će se odvijati na više od 20 gradskih lokacija. Filmski program predstaviće 135 filmova u 14 selekcija domaće i strane produkcije, sa tri takmičarske selekcije i nekoliko filmskih retrospektiva.

 

 

Ulaznice za festival i dalje možete kupiti na sledećim prodajnim mestima:

– Ulaznice za projekcije u SNP-u prodaju se na blagajni Srpskog narodnog pozorišta

– Ulaznice za projekcije u Katoličkoj porti prodaju se na blagajnama knjižare IPS ( Zmaj Jovina 15 i Tržni centar Bazar 1. sprat)

Cena ulaznice je 100 dinara.

Satnice projekcija u Katoličkoj porti i Srpskom narodnom pozorištu možete preuzeti sa ovog linka, ili se jednostavno prošetati centrom grada gde ćete na plakatima i info deskovima doći do svih informacija o festivalu.

Od sutra, ceo grad je bioskop. Dobro došli i uživajte.

www.cinemacity.org