Home

VESTI

Objavljen program ŠLF-a

No Comments Festival

Objavljen program ŠLF-a, 2011Tradicionalni "Šabački letnji festival" (ŠLF) biće održan od 7. do 12. avgusta u prostoru Šabačke tvrđave, uz besplatan ulaz za posetioce, a nastupiće Neno Belan, Masimo Savić, "Eva Braun", "Ajzbern", "Letu štuke" i drugi.

 

Kako je najavljeno, prve večeri sviraju iz Beograda alternativci "Dža ili bu" i odnedavni povratnici na scenu rege-hard kor sastav "Ajzbern" (Eyesburn), a sledeće mračni "Bjesovi" i reperi "Sanšajn" (Sunshine). Obe večeri počinju u 19.00 nastupima demo bendova.

 

Na ŠLF-u 9. avgusta sviraju alternativni "Nežni Dalibor", bečejska pop grupa "Eva Braun", koja je nedavno objavila CD i internet album "Playback", a posle ponoći hrvatski pop muzičari Neno Belan i Masimo Savić.

 

 

 Marchello na ŠLF, 2011

Marchello na ŠLF

 

 

Posle domaćeg repera Marčela, 10. avgusta na "ŠLF-u" nastupaju njegove kolege iz Splita "TBF", koji su nedavno objavili novi album "Pistačio Metallic", a za kraj večeri ostavljeno je zagrebačko-sarajevsko "Zabranjeno pušenje".

 

Beogradski "Svi na pod" sviraju 11. jula pre rege-rok sugrađana iz "Kanda Kodže i Nebojše" i britanskog rege muzičara Maka Bija (Macka B), a završne večeri u Šabac dolaze iz Sarajeva "Letu štuke" i iz Zagreba pop treš "Lolobriđida" i rokeri "Psihomodo pop".

 

 

Letu štuke na ŠLF, 2011

 Letu štuke na ŠLF

 

 

 

 

 

Izvor:

B92.net