Home

VESTI

Objavljen datum održavanja Amsterdam Dance Event-a 2012

No Comments Festival

Objavljen datum održavanja Amsterdam Dance Event-a 2012 Amsterdam Dance Event ove godine u produženom izdanju.

Sedamnaesto izdanje Amsterdam Dance Event-a, najveće svetske internacionalne konferencije i festivala elektronske muzike, održaće se od 17-21. oktobra 2012. godine.

Nakon što su bili rasprodati prethodnih pet godina, ADE je dobio status jednog od najbitnijih događaja na godišnjem kalendaru internacionalne elektronske muzike.

Zahvaljujući činjenici da predstavlja veliki festival elektronske muzike kao i poslovnu platformu za internacionalnu muzičku industriju, događaj se posmatra kao važan indikator stanja scene elektronske muzike.

Organizatori festivala – Amsterdam Dance Event Foundation očekuju da će dogadjaj, koji će ove godine trajati pet dana, i ove godine privući više od 140,000 posetilaca i 3000 delegata konferencije iz 62 države.

"Pre dve godine, uključili smo i sredu, kako bismo prilagodili proširenu listu konferencija i žurki, a u 2012 – zbog toga što preko celog vikenda ima veoma puno događaja – nedelja je sada sada zvanično uključena u festival“, rekao je Richard Zijlma, direktor festivala.

 

 

 Objavljen datum održavanja Amsterdam Dance Event-a 2012

Objavljen datum održavanja Amsterdam Dance Event-a 2012

 

Ove godine, Amsterdam Dance Event će takođe predstaviti proširenu verziju ADE University (koji je osnovan sa ciljem inspirisanja i edukacije studenata i mladih profesionalaca muzičke industrije) i ADE Playground (koji predstavlja tehnologiju i tehnološke inovacije), koji su oba predstavljeni u 2011 u cilju proširenja oblasti, radi unapređenja i daljeg razvoja Hard Dance Event-a , Music and Bits i ADE Next .

Svake godine, više od 3000 umetnika, A&R menadžera, novinara, predstavnika lejblova, buking menadžera, producenata iz celog sveta se skupljaju u Amsterdamu kako bi obavljali poslove, ostvarili konekcije, otkrili nove talente i ostali u koraku sa poslednjim tehnološkim razvojem.
 

 

 Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event

 

 
140,000 festivalskih posetilaca, uključujući približno 30,000 turista, ispune lokacije u gradu prisustvujući širokoj oblasti događaja na kojima učestvuju najbolji domaći i internacionalni umetnici.

U 2011, ADE je sačinjavalo rekordnih 220 događaja na 52 lokacije širom grada, sa preko 800 nastupa DJ-eva i umetnika.

ADE 2012 će se održati od 17-21. oktobra. Više informacija je dostupno na www.amsterdam-dance-event.nl .

Amsterdam Dance Event je organizovan od strane Amsterdam Dance Event Foundation-a.

 

 

 

Izvor:

Happynovisad.com