Home

VESTI

Nova imena The Garden Festivala (Cro)

No Comments Festival

Nova imena The Garden Festivala (Cro)The Garden Festival je objavio dodatna imena koja se priključuju lineupu, a među njima su Francois K, Evan Pearson, Justin Martin, Levon Vincent, Uovo aka Memoriman, Luca LTJ Trevisa, Andre Bratten i Jan Kinčl Zero. The Garden Get Together turneja počinje uskoro, au Zagrebu je na rasporedu 11. april u sirup. Karte za brodove su takođe uskoro u prodaji.
 
Predvodnik svih festivala na lokaciji The Garden Tisno te ​​otac onih na dalmatinskoj obali, The Garden Festival, vraća se devetu godinu zaredom, stvarajući još jednom muzički raj od 2. do 9. srpnja 2014.
  

Za to vreme posetioci mogu da uživaju ujedinjeni u nedelju dana zabave, pustolovine i plesa pod zvezdanim nebom s istomišljenicima iz celog sveta. Muzičku podlogu čine imena sa underground scene, kao i poznatiji izvođači, ali The Garden Festival ostaje veran svojim muzičkim korenima, sve sa ciljem da stvori magični ugođaj pod hrvatskim zvezdanim nebom.

 

Festival je objavio dodatna imena koja se priključuju lineupu. Francois K, Evan Pearson, Justin Martin, Levon Vincent, Uovo aka Memoriman, Luca LTJ Trevisa, Andre Bratten i domaći Jan Kinčl Zero dodani su na spisak izvođača, zajedno sa legendarnim Derrick Carter koji 28. juni nastupa na otvaranju kluba na otvorenom Barbarellas.

Dosadašnji lineup pogledajte na http://thegardenfestival.eu/artists-and-stages

After partiiji u klubu Barbarellas 1 su od posebnosti festivala i mesto gde zraci sunca u zoru obasjavaju krcati plesni podijum. Sreda, 2. srpnja, rezervisana je za Eats Everithing i njegov Edible, te Pets. U četvrtak, 3. srpnja, na rasporedu su Ben UFO i Midland i cjelonoćni back to back set. Volf Music ekipa se ponovo vraća u Barbarellas i to u petak, 4. srpnja, dok je subota, 5. srpnja, rezervisana za kapetane večeri Resident Advisor i njihov dvojac u sastavu Evan Pearson i Mak Graef. U nedelju, 6. srpnja, klubom upravlja Louche ekipa iz Lidsa, a dan kasnije, 7. juli tamo su Just Jack dok je Futureboogie ekipa na rasporedu 8. juli Godišnji Garden meets Electric parti ovaj put ugošćuje izvođača imena Francois K i to u sredu, 9. juli.

Ulaznice za partije na brodovima Argonaughti i Arbiana uskoro kreću u prodaju. U ponedeljak, 10. ožujka, u prodaju će biti puštene karte za Secret Island Parti, a zvučni majstori su Volf and Lamb, Soul Clap, Salon zur Vilden Renate. 17. ožujka u prodaju će biti puštene sve ostale ulaznice za zabave na brodovima. Informacije pronađite na www.thegardenfestival.eu/tickets

 

 

 Nova imena The Garden Festivala (Cro)

Nova imena The Garden Festivala (Cro)

 

 

The Garden Get Together turneja počinje kroz Marta i trajaće sve do leta u nekim od najboljih klubova u Evropi gde će doneti letnji duh i sunce tokom serije partija po celom kontinentu. Dosada su potvrđeni klubovi u Budimpešti, Mančesteru, Bristolu, Zagrebu i Stokholmu, te će još neki detalji biti otkriveni. Zagrebačko izdanje održaće se 11. april u Sirupu, au goste dolazi Akel Boman, Dave Harvei ( Futureboogie ) te domaći Eddi Ramich, koji će vam dočarati atmosferu skupa The Garden Festivala.

The Garden Festival i Electric Elephant i za 2014. godinu najavljuju dvostruku festivalsku poslasticu – uživanje u oba festivala po povlašćenoj ceni. Electric Elephant će se održati od 10. do 14. srpnja 2014. Sve informacije proverite na www.thegardenfestival.eu/tickets

Lokacija The Garden Tisno nudi veliki izbor opcija smeštaja, intimnost zaliva te vlastitu peščanu plažu, mesto Tisno ima vile, apartmane, hotele, ponudu domaćih pića i hrane, a sve se nalazi u blizini ostrva, nacionalnih parkova i istorijskih gradova što The Garden Festival čini jednom od najboljih festivalskih lokacija.

Ulaznice za The Garden Festival sa popustom za Ek – Iu regiju se mogu kupiti u sistemu Entrio. Svi kupci Ek-Iu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. www.entrio.hr/event/the-garden-festival-1232.

Stranica www.thegardenfestival.eu je redizajnirana, a za to je zadužen www.fiktiv.hr. Stranica sadržava mikseve gostiju, vesti, profile izvođača i sve informacije potrebne onima koji dolaze na The Garden Festival.

The Garden Festival
www.thegardenfestival.eu
www.facebook.com/thegardenfestival
wwwtvitter.com/thegardenfest
www.vatchthegardengrov.eu
www.facebook.com/BarbarellasDiscothekue
www.instagram.com / thegardenfestival
Facebook event: www.facebook.com/events/579178705495288/

Info: [email protected]
Apartmani: [email protected]
Kampovanje: [email protected]
Smeštaj u Tisnom: [email protected]