Home

VESTI

Nova imena na LAKE FEST-u!

No Comments Festival

Nova imena na LAKE FEST-u!Spisak  izvođača  na  7.  LAKE  FESTu  dopunjeno  je  sa  još  4  izvođača:  Natali  Dizdar, Hladno pivo, Samostalni referenti i Parampaščad.  

Natali Dizdar će se pojaviti na prostoru prokraj Krupačkog jezera 12. Avgusta kaa će svim  prisutnima  promovisati  svoj  poslednji  studijski  album  “Iluzije”  u  izdanju matične kuče Agapa.

Natali će svojom harizmom I hitovima sa sva tri albuma sigurno oduševiti sve prisutne. Njenu karijeru ne treba posebno predstavljati, jer ako ste se upleli u radio talase stanica u region, nju niste mogli promašiti.

Popularni hrvatski bend Hladno pivo, nakon četiri godine će opet nastupati na Lake Festivalu  prvog  dana  festivala,  u  petak  11.  avgusta.  Zagrebački  pank  rokeri  su poslednji put promovisali album “Svijet glamura”, a u međuvremenu su objavili još jedno izdanje pod naslovom  “Dani  zatvorenih  vrata” u aprilu 2015.  Budući  da je frontmen Hladnog piva Mile Kekin trenutno posvećen radu na svom solo albumu, očekuje se da hrvatski sastav na Krupcu  odsvira svoje najveće hitove iz dosadašnje karijere, bez ikakvih noviteta.

Samostalni  referenti  jedan  su  od  najpoznatijih  ska  bendova  sa  ex  Yu  prostora, čuveni po energičnim nastupima, u što se i crnogorska publika mogla uvjeriti prošle godine na njihovim klupskim svirkama u Podgorici i Nikšiću. Prošle godine proslavili su dvije decenije rada, ali i pored toliko staža iza sebe imaju samo jedan zvaničan album i brojne singlove. Ovo će im biti drugi nastup na LAKE FESTu, a datum je 13. avgust.

 

 

 Nova imena na LAKE FEST-u!

Nova imena na LAKE FEST-u!

Sastav Parampaščad postoji od avgusta 2011. dok je u sadašnjem sastavu od leta 2014.  godine.  Bend  je  iz  Spuža  i  čine  ga  Momčilo  Radulović  –  bas  gitara,  Marko Milonjić – bubnjevi i Stefan Pantović – gitara i vokal. Za sebe kažu da su žanrovski malo šireg viđenja, ali im je baza Alt pop/Alt Rock ili kako oni vole da kažu “Spuški progresiv”. Oni nastupaju na festivalu 12. avgusta.

Sedmo izdanje Lake Festa se održava od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Ulaznice će biti u prodaji početkom jula, cena karte ostaje nepromenjena i ona iznosi 10€ za jedno veče i 25€ za komlet ulaznica.

KORISNI LINKOVI:

Natali Dizdar – “Mjesto za jedno”
www.youtube.com/watch?v=hFM6CgXJB3M

Hladno Pivo – “Firma”
www.youtube.com/watch?v=uFQIPl5kT-k

Samostalni referenti – “Za neke nove ljude”
www.youtube.com/watch?v=WLFejptJZQU

Parampaščad – “Kilometri”
www.youtube.com/watch?v=YK7kkHqvTms

Zvanični sajt LAKE FESTa
www.lakefest.me

Zvanični Facebook profil LAKE FESTa
www.facebook.com/lakefestniksic