Home

VESTI

Nokia presents Papaya Day&Night 2010

No Comments Festival

Nokia presents Papaya Day&Night 2010

Nakon što jer prošle godine "Papaya Day & Night Summer Festival" okupio više od 20 hiljada ljudi željnih nezaboravnih letnih partyija i vrhunske zabave, ove godine organizatori najavljuju svetsku muzičku elitu eminentnih DJ-a i producenata koji će zapaliti hrvatsku, ali i stranu publiku u razdoblju od 14. do 17. Jula.

 

Najbolji hrvatski festivalski turistički proizvod za mlade pobudio je interes svetske javnosti, pa će tako šesto izdanje Nokia presents Papaya Day&Night Summer festivala posetiti ugledni novinari BBCija, Dj Maga, Mixmaga, Daily Star, Music News, Ryain air magazina, The Guardiana i dr.

 

PRVI DJ NA SVETU! ARMIN VAN  BUUREN 14. JULA NASTUPA U PAPAYI

Na samom otvaranju festivala, koji je uveliko doprineo u popularizaciji što same Novalje i Zrća, tako i Papaye kao jednog od vodećih klubova u Europi, nastupa broj jedan DJ današnjice – Armin Van Buuren. Titulu najboljeg osvaja već treći put, 2007., 2008.  i 2009. prema DJ MAG-u i to sa preko 350 000 glasova.

 
Arminov podcast „A state of trance“ je najslušanija emisija na svetu, a njegov youtube kanal je jedan od najgledanijih u svetu. Osnivač je Armade, jedne od najuglednijih diskografskih kuća na svetu i nosilac titule najuspešnije DJ turneje na svetu pod nazivom „Armin Only“.

Prošle godine u klubu Papaya zapalio je više od 5000 fanova iz celog sveta i osvojio Papayinu titulu najbržeg rasprodatog eventa uistoriji kluba. Hrvatskoj publici ga ne treba predstavljati posebno – Armin Van Buuren je headliner svih svetskih dance festivala!

 
 
Nokia  presents Papaya Day&Night 2010
Nokia presents Papaya Day&Night 2010
 
DANCE ARENU PAPAYE U NAREDNA TRI DANA FESTIVALA ZAUZEĆE: CALVIN HARRIS,  FERRY CORSTEN, FREEMASONS I FUNKERMAN

U četvrtak  15. jula Nokia presents Papaya Day&Night Summer festival ugostiće „kralja electropopa“. Calvin Harris je jedan od najprodavanijih izvođača u Velikoj Britaniji, a album „Ready for the Weekend“ zauzeo je broj 1. na UK Album Charts. Papaya će tako imati čast po prvi put u Hrvatskoj ugostiti jednog od najtraženijih izvođača današnjice.

 
Svoju premijeru u Hrvatskoj imaće i Ferry Corsten koji će u Papayi nastupit 16. jula na trećem danu Day&Night Summer festivala.  Deseto mesto na prestižnoj listi najboljih svetskih Dj-a, najbolji producent godine (Ericsson Music Awards)  i najbolji trance Dj (Ibiza Dj awards) biće garancija za još jedno nezaboravno festivalsko veče.
 
Tradicionalno, 17. jula na poslednjem danu festivala nastupiće miljenici Papayine publike, britanski duo Freemasonsi, koji će ponovno ostaviti bez daha sve na after beach partyiju.  Podsetimo, Freemasonsi su prošle godine pomerili granice zabave, pretvorili dan u noć i osvojili titulu Papayinog najboljeg after beach partyija uistoriji  kluba.
 
Poslednje veče 17. jul Papaya Day&Night Summer festivala 2010 pripala je odličnom holanđaninu Funkerman čiji je ovo drugi nastup u Papayi.
 
 

Papaya klub,  ostrvo Pag, Hrvatska

Papaya klub, ostrvo Pag, Hrvatska

 
 
PAPAYA DAY&NIGHT 2010 MUSIC COMPILATION

Papayin najbolji festivalski proizvod za svetsko tržište svake godine prati odlična muzička kompilacija čije su pesme zaštitni simbol svih klupskih podijuma i radijskih etera.

 
Prošlogodišnje izdanje Papaya Day&Night 2009 muzičke kompilacije prodato je u više od 20 000 primeraka. Novi primerak sa hit singlovima remixa „Reason to fly“ Tonija Cetinskog i „Afrike 2010“ Dine Dvornika u odličnoj produkciji Urbanog Zvuka i Koste Radmana potražite na svim kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije, i tisak media centrima po promotivnoj ceni od 29,90 kn.
 
 
{xtypo_rounded1}Clubbing.rs muzički magazin u saradnji sa kompanijom Detel.com i njihovim brendom DetelFone.rs, Vas vodi na sve Papaya festivale, pa između ostalog i ovaj. Posetite stranicu KREATIVNOG KONKURSA i informišite se više o tome. Ko kaže da se kreativnost ne isplati?{/xtypo_rounded1}
 
 
 
Više informacija:
www.papaya.com.hr 

Ulaznice u prodaji:

www.eventim.hr