Home

VESTI

Ni kiša nije uspela zaustaviti dobru zabavu INmusic festivala

No Comments Festival

Ni kiša nije uspela zaustaviti dobru zabavu INmusic festivalaDrugi dan jubilarnog desetog INmusic festivala, uprkos kiši, protekao je u odličnoj zabavi i atmosferi.

  

Brojni posetioci bili su pripremljeni, a mnogi su već i naviknuli na INmusic festival dolaziti s kabanicama i gumenim čizmama pa je tako i rođendansko slavlje INmusica obeležio i kišni dan.
 

Drugog dana nastupili su Rudimental, Death Cab for Cutie, Eagles of Death Metal, Batida, La Roux, Mike Skinner, Jonathan, Ljetno Kino, Them Moose Rush, Mnogi Drugi, And the Kid, Human, The Belle Infidels, Jardier, Antrox, Neweva, In Hours, Telephonehookers te nekolicina DJ-a.

Batida je publiku rasplesao svojim zanimljivim i jedinstvenim nastupom koji uključuje nekoliko plesača te popratne vokale. Ritmovi housa, afrobeata, kudura i benga namamili su publiku koja se do tada sakrivala od kiše. Osim muzike, nastup je bio popracen vizualnim detaljima i kratkim pričama.

 

Publika će svakako zapamtiti i harizmatični nastup benda Eagles of Death Metal. Oduševljen atmosferom, bend je na kraju nastupa najavio i novi koncert u Zagrebu koji će se održati 1. decembra 2015. u Tvornici Kulture!

Na dugoočekivanom prvom zagrebačkom nastupu La Roux je zagrejala publiku otvorivši nastup jednom od svojih najvećih hitova. Kao i uvijek, Elly je pažnju plijenila i svojim atraktivnim i zanimljivim modnim izričajem.

 

 

 Ni kiša nije uspela zaustaviti dobru zabavu INmusic festivala

Ni kiša nije uspela zaustaviti dobru zabavu INmusic festivala

 

 

Nakon zadnjih taktova La Roux zabava se kretala prema svom vrhuncu, a publika prema Main stageu na kojemu je drum'n'bass atrakcija Rudimental energičnim nastupom obilježio drugi dan INmusic festivala. S njima je došla i Anne Marie koja ih često prati na turnejama. Dio posjetitelja zaklon od kiše našao je u šatoru Night stagea koji je smješten nasuprot glavne pozornice, dok je većina posjetitelja potpuno zaboravila na kišu. INmusic festival imao je privilegiju čuti Rudimental u live izvedbi.

Na Balkan goes North pozornici nastupilo je nekoliko švedskih izvođača koji su na Jarun donijeli severnjačke note, a nakon njih Ljetno kino publiku je podsjetilo i na nešto toplije melodije s našeg Jadrana.

Jubilarno izdanje INmusic festivala svoje završno slavlje obilježit će sutra, 24. juna kada će nastupiti Placebo, Of Monsters and Men, Black Rebel Motorcycle Club, Repetitor, Halka, Rambo Amadeus i mnogi drugi. Organizatori festivala pripremaju i slavljeničko iznenađenje.