Home

VESTI

New Yorker Fresh Island festival uskoro rasprodat!

No Comments Festival

New Yorker Fresh Island festival uskoro rasprodat!NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL na plaži Zrće najavljuje spektakularan nastup rap super zvezde RICK ROSSA kojeg kolege poput Dr.Dre, Jay-Z, P.Diddy i Kanye West smatraju naslednikom hip hop ikone Notorious B.I.G.-a.

  

Zaštitno je lice prestižnog šampanjca „Belaire Rose“, te uživa status strastvenog ljubitelja i kolekcionara ultra luksuznih automobila, vila i umetnina. Na nastup u Hrvatskoj doputovat će iz Miamija svojim privatnim avionom.

  

Uz već sada impresivni line–up koji čine Method Man & Redman, Pusha T, DMX te 40 internacionalnih izvođača uključujući i najveće europske DJ crew-ove, tim NEW YORKER Fresh Island Festivala najavljuje dolazak trenutno najpopularnije hip hop zvezde koji svojim albumom „Mastermind“ ruši sve rekorde prodaje. RICK ROSS je glavni headliner trećeg izdanja jedinog europskog hip hop festivala na plaži te će zajedno sa kolegom Pusha-T-ijem u sredu 23. juli otvoriti NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL. Prema trenutnom interesovanju za karte festivala, organizatori očekuju rekordnih 20 000 fanova iz čitavog sveta.

 

Ovaj jedinstveni festival koji se odvija na pozornicama klubova PAPAYA i AQUARIUS, skoro je rasprodan, te zbog izuzetno velikog interesovanja razmatra se mogućnost širenja na celu plažu i gradnja velike „Big Beach“ pozornice kako bi svi fanovi nesmetano uživali u ovom trodnevnom spektaklu koji su mnogi strani mediji proglasili najposebnijim hip hop festivalom sveta. 

RICK ROSS-ov debi na muzičku scenu doveo ga je do prvog multimilionskog ugovora kojeg je lično potpisao hip hop mogul Jay-Z kao tadašnji predsednik Def Jam Recordsa. Zahvaljujući svom VIP imidžu i harizmatičnom pojavom dobija nadimak „Big Boss“, a zbog svog bujnog hrapavog vokala nazivaju ga i  „Rap Sinatra“.

Sa studijskim albumima Trilla, Deeper Then Rap, Teflon Don, God Forgives I Don't i Mastermind osvaja vrhove svetskih top lestvica uključujući i Billboard 200. Na njegov muzički izričaj ponajviše je uticao pokojna legenda Notorious B.I.G., a tokom karijere gradi saradnje sa umetnicima kao što su Drake, Jay-Z, John Legend, Kanye West, Puff Daddy, Usher, Mary J. Blige, Dr.Dre, Outkast i mnogi drugi.  

 

 

 New Yorker Fresh Island festival uskoro rasprodat!

New Yorker Fresh Island festival uskoro rasprodat!

 

 

MTV ga je okrunio s titulom Hottest MCs In The Game, časopis The Source ga je proglasio osobom godine, a zaradio je i nominaciju BET Adwardsa za najboljeg muškog hip hop izvođača, što upućuje da mediji naprosto obožavaju Rick Rossa. Ovaj planetarno popularni izvođač nastupiće kao glavna zvezda i svojim nastupom otvoriti treće izdanje NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVALA koji će se ovo leto održati u terminu od 23. do 25. srpnja na preko 5 pozornica, nekoliko Boat Party-a, after beach party-a, plesnog kampa i dr.   

 

Uz NEW YORKER Fresh Island kao jedini evropski hip-hop festival na plaži, najavljuje i drugi po redu internacionalni plesni kamp „Adria Dance Camp“ kojeg organizuju u saradnji sa poznatom plesnom grupom Atomic Dance Factory na kojem nastupaju najveće plesne zvezde kao što su – blizanci Les Twins (koreografi i plesači Beyonce), Mike Song (J.Lopez, Step Up 5), te Tight Eyez,  ElRock Hodžić i mnogi drugi priznati koreografi.

Trodnevne festivalske ulaznice za sve Ex Yu zemlje dostupne su po ceni od 418 kn, a za internacionalne goste po nešto višoj ceni od 79 eur-a:  http://www.fresh-island.org/tickets

Festivalski paketi sa smeštajem dostupni su na: www.fresh-island.org/accommodation

Jednodnevni izlet na festival iz Zagreba u saradnji sa Playground putničkom agencijom za mlade dostupan već od 499kn: www.playground.hr/p/hr/205/new_yorker_fresh_island_in_%26_out_izlet

INFO: www.fresh-island.org