Home

VESTI

Namerno drugačiji provod!

No Comments Festival

Beck’s tim je za sve ljubitelje vrhunske muzike i fenomenalnog provoda uz poznata svetska imena pripremio u  petak, 28. novembra 2008. godine, u 21.00h, na Beogradskom sajmu – TREĆI ovogodišnji BECK’SPERIENCE!

 

Domaća publika će imati priliku da uživa u širokom spektru muzičkih žanrova, od hip-hopa preko breakbeata pa sve do housa.

Kao zvezde večeri nastupiće hip-hop legende, sastav Public Enemy, dok će legendarni Afrika Bambaataa publici pokazati zašto baš njega zovu „Amon Ra hip-hopa“.

 

U okviru svoje promotivne turneje, nastupiće i Audio Bullys sa novim albumom "Sunday Night Fever", dok će najpopularniji srpski reper Marčelo otpevati nekoliko pesama sa svog najnovijeg albuma “Treća Strana Medalje”.

 

Sastav Audio Bullys od svog prvog pojavljivanja na londonskoj dance sceni predstavlja sinonim za neverovatno zabavna žanrovska ukrštanja. Opisujući sebe kao electric punk duet, Simon Franks i Thomas Dinsdale, zapravo ističu bogato muzičko nasleÄ‘e južnog Londona i svoje velike prethodnike u rasponu od ska legendi Madness do Basement Jaxx sa kojima su ih često poredili. Zajedno sa imenima kao sto su Dizzy Rascal i The Street, Audio Bullys predstavljaju novi talas britanske dance muzike svesne duge tradicije i korena koji sežu daleko dublje od house, breakbeata i hip-hopa. Impresivan niz hitova počev od "We Don't Care" preko "Way Too Long" do "Shoot You Down" već više od pet godina drži ovaj duet u epicentru popularnosti. Tu su još i njihovi mnogobrojni uspešni remiksi za imena kao sto su The Prodigy, Fatboy Slim, Groove Armada, Armand van Helden i Cassius.

Kao najpoznatiji predstavnik domaće hip-hop scene nastupiće Marčelo, prepoznatljiv po svojim društveno angažovanim stihovima i eklektičkom pristupu muzičkim aranžmanima. Marčelo je jedini srpski muzičar koji je dospeo na “World express chart” listu, a njegov drugi album „Puzzle Shock!“ (Multimedia Records) sa hit singlovima “Otkucaji” i “Pozerište” dospeli su na prvo mesto top liste i tu ostali tokom cele godine. Septembra 2008. godine nominovan je za MTV Best Regional Act.

Apatinska Pivara kao lider u proizvodnji piva na srpskom tržištu u okviru svoje CSR strategije nastavlja sa akcijom „Kad pijem – ne vozim!“ koja će pratiti i TREĆI ovogodišnji BECK’SPERIENCE. Akcija ima za cilj da podigne svest kod mladih i podseti javnost na rizike koje donosi kombinacija alkohola i  vožnje.

Ulaznice za BECK’SPERIENCE mogu se naći na prodajnim mestima Bilet servisa i svim IPS prodavnicama širom Srbije po promotivnoj ceni od svega 1.000 dinara.

BECK’SPERIENCE tim vas poziva da budete deo Beck’s manije 28. novembra 2008 godine!