Home

VESTI

Nakon filmskog spektakla na festivalu Cinema City – The Prodigy uživo u Beogradu

No Comments Festival

Nakon filmskog spektakla na festivalu Cinema City - The Prodigy uživo u BeograduPripreme za Warrior's Dance Festival su u završnoj fazi i to je bio direktan povod da članovi benda The Prodigy posete Beograd. Dva puna dana Keith Flint i Maxim su proveli u našoj prestonici, obišli Kalemegdansku tvrđavu, strpljivo davali intervjue, družili se sa beogradskim muzičarima.
  
Nakon sletanja na beogradski aerodrom, članovi čuvenog benda, su puni entuzijazma želeli da se sretnu sa brojnim predstavnicima medija iz Srbije i regiona i da podele svoje utiske o predstojećem festivalu.
  

Oduševljeni što se su se vratili u Beograd vise puta su izjavili da se osećaju kao domaći bend u Srbiji i da je organizacija WDF bila logičan korak za njih s obzirom da su već četiri puta do sada svirali u Srbiji.

 

Veoma otvoreni za druženje sa fanovima, prijateljima festivala, domaćim bendovima koji će svirati na WDF, The Prodigy su veče proveli na žurci u ateljeu umetnika Aleksandra Gligorijevića koji priprema posebnu izložbu baziranu na originalnim skulpturama koje su inspirisane konceptom Wariors Dance Festivala i muzikom The Prodigy. Do ranih jutarnjih sati na žurci su se pored menadžera benda Johna Fairsa i pevača Maxima među gostima bili članovi benda Darkwood Dub, Eyesburn, E-Play, DJ Marko Nastić i brojni prijatelji festivala i benda.

 

 

 Nakon filmskog spektakla na festivalu Cinema City - The Prodigy uživo u Beogradu

The Prodigy uživo u Beogradu

 

 

Podsećamo da će se program Warirors Dance Festivala odvijati na tri bine: Warriors Stage, Take Me To The Hospital i Invaders Must Die. Pored The Prodigy, Skrilexa, Caspe  na festivalu će nastupiti i Chase and Status, Zane Lowe, Feed Me kao i domaća podrška: crossover dub reaggae povratnici Eyesburn, i punkeri za sva vremena – Ritam Nereda i Goblini, electro punk-pop heroine Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi – industrial pioniri DreddUp, i alternativi rock bend Hype.

Cena ulaznice iznosi 2.990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma Sindikata, kao i putem internet stranica [9]www.gigstix.com i www.eventim.rs

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=rRTXOzaTNeM|width=450|height=364{/mgmediabot2}

The Prodigy – World's On Fire – cinema trailer

 

 

Više informacija o WDF festivalu pronađite na:

www.warriorsdancefestival.rs
www.warriorsdancefestival.com
www.facebook.com/WarriorsDanceFestivalBelgrade