Home

VESTI

Najbolji Video za Exit 2011.

No Comments Festival

Najbolji Video za Exit 2011.Kao što smo nedavno obećali, pozivamo vas da se još jednom uključite i podelite sa svima vaš doživljaj poslednjeg izdanja najboljeg festivala u jugoistočnoj Evropi : Ovog puta, video klip koji ste napravili na Exit festivalu 2010. može vas odvesti na Exit 2011.

Konkurs će u potpunosti biti postavljen i funkcionisati u okvirima Youtube.com.

 

Sve što treba da uradite je da:
– materijal koji ste vi snimili
– na poslednjem izdanju Exita
– postavite u topic "Exit 2010 Fan Videos Contest"  
– koji se nalazi u grupi ExitFanVideos
 
– i na kraju, da nam na samom Youtube sajtu, do 11. novembra u podne, pošaljete privatnu poruku sa linkom ka vašem video snimku (url videa) zajedno sa vašom e-mail adresom (kliknite ovde za link ka našem Youtube kanalu na kojem ćete pronaći "Send Message").

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=pYsn2_YrzzU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

LCD Soundsystem Live @ Exit Festival 2010 (HQ)

 

 

Ukoliko želite da glasate dovoljno je da odaberete video snimak koji vam se najviše sviđa iz topica "Exit 2010 Fan Videos Contest" (u grupi ExitFanVideos), a zatim i na "I love it" ili "I hate it" dugme odmah ispod.

Nemojte glasati za "LCD Soundsystem Live @ Exit Festival 2010", jer je to naš video 🙂

Osim glasova publike, pri odabiru tri pobednička klipa uzećemo u obzir i kvalitet snimka, ali i originalnost sadržaja, interesantan detalj, zanimljiv izmontiran "prilog" od nekoliko različitih nastupa…

Tri pobednička video snimka objavićemo 12. novembra na ovom sajtu.

Bez obzira da li ste amater ili profesionalac, da li ste Exit momenat uhvatili kamerom ili mobilnim telefonom, na Tvrđavi ili u Exit Vilidžu… uljučite se i možete postati jedan od prvih, sigurnih posetilaca sledećeg Exit festivala!

Srećno!

 

 

 

Više informacija na:

Exitfest.org