Home

VESTI

Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!

No Comments Festival

Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!Nakon što je nedavno otkriven detaljan program 5. Dimensions festivala koji se sprema u četiri uzbudljiva dana i noći na štinjanskom poluotoku, festival je upravo otkrio još jednu nezaobilaznu komponentu – zabave na brodovima.

  

Legendarne zabave na brodovima od samog početka čine srce festivala, a za jubilarno, peto izdanje ova morska dimenzija doći će još više do izražaja.
  

Uz osam pozornica na jedinstvenoj tvrđavi Punta Christo, iz festivalske luke isploviće 20 brodova kojima će ‘kormilariti’ neke od najvećih izdavačkih kuća, kolektiva i muzickih medija iz sveta elektronske muzike kao što su Hessle Audio, Exit Records, Eglo Records, Resident Advisor, The Hydra, Dance Tunnel, Feelings i Ampere. Brodovi će danonoćno ploviti prekrasnom obalom pulskog zaliva i Nacionalnog parka Brijuni, s polazišnom točkom u luci podno tvrđave Punta Christo. Od popodnevnih krstarenja uz soul i disco muziku, do žestokih techno setova u sumrak, svima koji će ploviti Dimensions party brodovima zagarantovana je divna uspomena na leto 2016. Ulaznice za zabave na brodovima mogu se kupiti od srede, 27. maja preko sledećeg linka. Više informacija o svim brodovima pronađite ovde.

 

 

 Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!

Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!

 

 

Već u četvrtak u podne prvi na redu s popisa izdavačkih kuća, DJ-a i producenata koji će zaploviti Jadranskom obalom su Kahn i DJ Spinn koji će predstaviti stockholmski Strøm Festival. Istog dana na redu je i slavna londonska izdavačka kuća Hessle Audio na čelu sa svojim vodećim trojcem kojeg čine Ben UFO, Pangaea i Pearson Sound. Morski put u petak otvara Midland, Dan Shake i Andrew Hill predstavljajući popularnu klupsku večer Abandon Silence iz Liverpoola, dok glazbena institucija Sub Club iz Glasgowa donosi na pučinu intergalaktičke zvukove uz posebne goste na brodu. Kraljevi londonske underground scene Dance Tunnel s domaćinima Zenker Brothersima i Space Dimension Controllerom udružili su snage s magazinom Stamp the Wax te predstavljaju neke od njima najdražih muzicara. Ploveći po predivnom brijunskom akvatoriju putnici će uživati sa sjajnom posadom izdavačke kuće Eglo Records, na čelu s kapetanom Alexanderom Nutom te Henryjem Wuom, K15 i Sassy J. Resident Advisor, jedan od najvažnijih medija elektroničke glazbe u svijetu i Dimensions festival veže dugogodišnje prijateljstvo i tradicija RA zabava na brodovima. Ovo ljeto ovaj popularni brod isploviće u subotu popodne na čelu s Jeremyjem Undergroundom i Suzanne Kraft te njihovim soul i disco zvukom.

Drum and bass zagrmeće Jadranskim morem s broda Exit Records u subotu, a njime će upravljati dBridge, Alix Perez, Skeptical, Fixate i SP:MC. Londonsku house scenu predstaviće The Hydra klub i klupsko veče, a tim brodom će kormilariti Daniel Avery i Dolan Bergin, uz poseban set o istoriji čikaške scene kojeg sprema Loefah. U nedjelju, 28. avgusta, zadnji dan festivala, prvi iz luke isplovljava We Bring You brod na čelu s funky kapetanom Rahaanom uz niz gostiju koje uskoro otkrivamo. Sestrinski Outlook festival koji kreće tjedan dana nakon Dimensionsa predstavit će svoj masni bass zvuk nastupima The Buga feat Miss Red, Sama Bingae i Hodgea. Ljubitelji klasičnog house zvuka poesbno će uživati na Mood II Swing brodu. Kao posljednji u floti, na pučinu će u nedjelju ploviti Dimensions brod uz techno i electro velikane Intergalactic Garyja i DJ Stingraya.

 

 

Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!

Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!

 

 

Po celoj regiji i dalje se održava niz launch zabava kao zagrevanje za Dimensions festival. Ovaj vikend, u petak, 27. maja na redu je Beograd i to na kultnom mjestu beogradske underground scene, brodu 20/44, u organizaciji Beyond House. U subotu, 28. maja, Osijek se zagrijava za Dimensions u jednoj od najprestižnijih gradskih lokacija, osječkoj Barutani, uz DJ Deepa, Miss Sunshine aka Insolate, Volstera i Mimija.

U pet godina Dimensions festival u Puli je postao prava meka za poklonike elektronske muzike širom sveta. Kako bi obeležio ovaj jubilej festival će se, od 25. do 28. avgusta, publici predstaviti u najopsežnijem izdanju do sada, dovodeći prvake iz sveta housea, techna, disca, soula i funka na festivalsku tvrđavu Punta Christo. Na jedinstveno putovanje u sve dimenzije elektronske muzike krećemo 24. avgusta u pulskoj Areni s Massive Attack.

 

 

Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!

Na 5. Dimensions festivalu isploviće 20 party brodova!

 

 

Ograničen broj povoljnijih ulaznica za posetioce i Hrvatske i regije i dalje je u prodaji. Ulaznice za koncert otvorenja Dimensions festivala u Areni te za festival kupiti putem Entrio sistema te na pretprodajnim mjestima sirom zemlje.

Sve informacije o Dimensions festivalu dostupne su na:

www.dimensionsfestival.com
www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival
www.facebook.com/DimensionsFestival
www.twitter.com/dimensions_fest
www.mixcloud.com/dimensionsfestival
www.youtube.com/dimensionsfestival

Službeni Facebook event:
www.facebook.com/events/909456245788138