Home

VESTI

Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru od 30.aprila do 03. maja!

No Comments Festival

Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru od 30.aprila do 03. maja!Drugi po redu Uranak, muzički festival i najveće prvomajsko party putovanje u Srbiji, održaće se od 30. aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru. Program za sve muzičke ukuse ove godine širi se na dva stejdža.
    
Beso de Loco, DJ Gru, Who See, Željko Vasić nastupiće na Live stejdžu, dok će se na Urban stejdžu predstaviti domaće i inostrane DJ zvezde Kristijan Petrovski, Nemax Jackmill, Oakich, Tom Gepard, Tumalon, i mnogi drugi.  
  

Beograd, 15. april, 2015. – Drugi po redu Uranak muzički festival koji će se održati od 30.aprila do 03. maja na Srebrnom jezeru i ove godine predstavlja najprivlačniju party destinaciju u Srbiji za mlade. Uranak festival se ove godine širi na dva stejdža da izađe u susret raznovrsnim muzičkim ukusima i ponudi najbolju zabavu za mlade u Srbiji u toku prvomajskih praznika. Oko 3000 posetilaca iz zemlje i regiona koliko se ove godine očekuje, uživaće kako u muzičkom programu tako i u dobro osmišljenoj i isplaniranoj zabavi koju su organizatori i ove godine pripremili tokom trajanja festivala.  

“Želimo da pokažemo da se i u našoj zemlji mogu organizovati odlična prvomajska putovanja i provod za pamćenje, tako Urankom želimo da razvijemo još jedan festival kod nas koji će privući domaće ali i inostrane goste“ kaže Ana Parčetić, PR menadžer Uranka. „Ove godine Uranak se širi na Live i Urban stejdž a ugostićemo neke od najaktuelnijih izvođača i bendova, domaćih i stranih imena DJ scene. Tokom četiri dana non-stop žurke i najbolje zabave u Srbiji, uživaćemo i u dobrom zvuku na bazenima i party krstarenju Dunavom preko dana“  

Srebrno jezero kao jedno od naših najlepših izletišta je idealna lokacija za jedan ovakav događaj jer pored svih prirodnih lepota koje nudi, do destinacije se veoma brzo stiže iz gradskih centara Srbije navode organizatori, Puzzle Group i Go2 Travelling, organizacije posvećene omladinskom turizmu. Uranak festival podržala je i opština Veliko Gradište.

Cena jedinstvene ulaznice za sve dane festivala je 1500 dinara, prilagođena je domaćem mladom gostu u nameri da što veći broj mladih može da uživa u festivalu i upozna turističke lepote Srbije, ističu organizatori. 

 

 

 Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru od 30.aprila do 03. maja!

Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru od 30.aprila do 03. maja!

 

 

Uranak festival  

Muzički festival Uranak prvi put održan je 2014. godine sa idejom da mladima u Srbiji i regionu ponudi atraktivnu destinaciju za prvomajska putovanja. Ova ideja povezala je dve domaće organizacije koje se bave isključivo omladinskim turizmom, Puzzle Group i Go2 Travelling u čijoj se organizaciji realizuje Uranak festival. Koncept festivala je da programom zadovolji najraznovrsnije muzičke ukuse i ponudi dobru celodnevnu zabavu uz obilaženje prirodnih lepota destinacije. www.uranak.org/

O Puzzle Group  

Puzzle ideja nastala je davne 2003. godine iz ljubavi prema putovanjima i sa ciljem da se u Srbiji uspostavi  prva  dosledna  organizacija  koja  se  isključivo  bavi  omladinskim  turizmom  i  koja  pruža kreativna, originalna i pristupačna putovanja za mlade ljude. Trenutno su jedni od lidera na teritoriji Srbije  sa  hiljadama  zadovoljnih  članova  za  koje  organizuju  nezaboravna  putovanja  i  učestvuju  u stvaranju  Srbije  kao  jedne  od  najpoželjnijih  destinacija  za  omladinski  turizam  u  Evropi.  Prva  su agencija  u  Srbiji  koja  je  osvojila  Nacionalnu  nagradu  za  društveno  odgovorno  poslovanje.

www.puzzlegroup.org/

 

 

Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru od 30.aprila do 03. maja!

Muzički festival Uranak na Srebrnom jezeru od 30.aprila do 03. maja!

 

 

O Max Travel

Agencija Max Travel, sa svojim brendom Go2 Travelling je agencija za organizaciju studentskih ekskurzija i putovanja za mlade u Srbiji. Nastala  je kao posebna članica grupacije  EuroJet  2007. godine od kada je i članica YUTA-e.  Pored Beograda, poslovnice ima u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, a agencija Max Travel posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Misija im je ciljno organizovanje putovanja i događaja za mlade i fokusira se na masovnost, nezaboravno iskustvo, dobar provod i zabavu za svoje putnike i goste.

www.go2travelling.net

Omladinski turizam

Omladinski turizam na svetskom nivou generiše više od 160 milijardi $ prihoda godišnje. Segment omladinskog turizma ima bržu stopu rasta u odnosu na sve ostale u okviru industrije. Po procenama UNWTO trenutno se obavi gotovo 190 miliona putovanja godišnje što predstavlja 20% svih putovanja u svetu, dok se do 2020 očekuje gotovo 300 miliona omladinskih putovanja na godišnjem nivou.  Više od bilo kog drugog segmenta na tržištu, omladinski turizam vodeći je na poljima inovacija i odgovornog turizma. Ovaj segment pokazao se i kao otporniji na ekonomske krize i promene na tržištu.