Home

VESTI

MTV Ultimativni vodič kroz letnje festivale!

No Comments Festival

MTV Ultimativni vodič kroz letnje festivale!Ovog leta nijedno dešavanje neće proći neopaženo uz MTV-jev Summer Festival Report – emisiju koja vam pruža sve neophodne informacije o najboljim provodima u regionu.

   

Leto u našem okruženju je puno dešavanja koje vredi posetiti, ali za sve one koji nisu u prilici da obiđu baš sve festivale i koncerte, tu je MTV ekipa, na čelu sa voditeljkom Marijom Ćurčić, koja će ih obići za vas! Svake subote u 21:30 na programu je nova epizoda Summer Festiva Reporta i novi izveštaj o najuzbudljivijim momentima sa raznih dešavanja iz regiona, kao i najnovije informacije o novitetima na regionalnoj muzičkoj sceni koja se najbolje oslikava na MTV listi Domaćica.
   

Ove subote pogledajte izveštaj sa Grossmann festivala fantastičnog filma, horor filma i vina, koji prošle nedelje održao u Ljutomeru u Sloveniji. Poslednjeg dana festivala na programu je bio Zombie Walk, gde su se posetioci maskirali u svoje omiljene likove iz horor filmova, izabrana je i "Kraljica krika", a SFR ekipa provelila je i kakav je rafting na reci Muri…

 

U narednim epizodama vas očekuju izveštaji sa Demofesta u Banja Luci, Seasplash festivala u Puli, u avgustu će SFR ekipa posetiti Lovefest u Vrnjačkoj banji, a nakon toga sledi Terraneo u Šibeniku, gde će nastupiti The Prodigy, Wu-Tang Clan-a, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Dubfire, Rob Garza i mnogi drugi!

 

 

 MTV Ultimativni vodič kroz letnje festivale!

MTV Ultimativni vodič kroz letnje festivale!

 

 

Naravno, to nije sve! biće još mnogo provoda, intervjua sa super izvođačima, predloga za najbolje provode kako bi ovo leto bilo bogatije za mnogo dobre zabave!

Saznate sve o najboljim letnjim festivalima u regionu! Gledajte Summer Festival Report svake subote od 21:30 i u repriznim terminima: nedeljom od 17:30 i ponedeljkom, sredom i petkom od 13:40 i utorkom i četvrtkom u 19:40 – samo na MTV kanalu!