Home

VESTI

MTV presents Godskitchen

No Comments Festival

MTV i GodskitckenDva svetski poznata i priznata branda, MTV i britanski Godskitchen po prvi put zajedno na muzičkom festivalu koji će se ovog leta od 11.-13. avgusta održati u klubu Papaya.

 

Nakon godina etabliranja na britanskoj sceni, Godskitchen je danas superbrand te stoji iza mnoštvo uspešno organizovanih velikih dance manifestacija, festivala, partyija, evenata… Godskitchen se ističe od ostalih manifestacija po jedinstvenoj arhitekturi, uređenju, multimediji te vizualnoj i zvučnoj kulisi koja krasi svaki njihov event. Ista organizacija stoji iza jednog od najuspješnijih evropskih festivala Global Gathering, koji osim Velike Britanije svoje franšize ima širom sveta- u Rusiji, Ukrajini, Turskoj, Koreji, Australiji, Južnoj Americi…

 

Uz top produkciju Godsktichen-a, njihovo najubojitije oružje su svetska imena koja krase sve njihove manifestacije. Njihovi unapred rasprodani eventi dovoljno govore o tome. Regionalni MTV se već druge godine zaredom održava u klubu Papaya, a svi gledaoci najveće svetske muzičke televizije uživaće u najboljim izdanjima ultimativne letnje zabave.

 

Papaya će tako po prvi put u Hrvatskoj biti mesto sudara dva najveća muzička i festivalska brenda.

MTV presents GODSKITCHEN (11.-13.08.2010.) KLUB PAPAYA
11.08. SWEDISH HOUSE MAFIA – support by AN21

Njihov nastup je prošle godine Papaya tim i službeno proglasio najboljim u sezoni 2009. Već par godina unazad, ONI su sinonim house muzike. Najpoznatiji švedski muzički proizvod u zadnjih deset godina suvereno drži tron muzičke industrije, a iza zaraznih ritmova tria zvanog Swedish House Mafia stoje velikani produkcije: Steve Angello, Axwell i Sebastian Ingrosso. Umetnost koju stvaraju u studiju pojedinačno predstavljaju na svetskim festivalskim i klupskim pozornicama čitave zemaljske kugle. Prilika da ih vidite skupa u sastavu Swedish House Mafia je jako retka, a počašćene su jedino najpoznatije svetske destinacije poput Miamija i Ibize. Na toj karti nezaobilaznih destinacija od prošle godine stoji i zastava kluba Papaya. Prošlogodišnjem nastupu Swedish House Mafie u Papayi je svjedočilo više od 5000 gostiju iz celog sveta. Ove godine, „titanic trio“ u Papayu dolazi da opravda titulu najboljeg nastupa iz 2009. Organizatori preporučuju da ne propustite jedinstveni doživljaj čuvenog tria. Oni su kreatori i vladari svetske house scene. Pripremu i uvod za ultimativni događaj leta pružiće AN21, poznatiji kao mlađi brat popularnog Steve Angella.

 

http://www.swedishhousemafia.com

12.08. GARETH EMERY

Gareth Emery  je jedno od najkonstatnijih imena današnje scene kojem će nastup u Papayi na drugom danu MTV presents Godskitchen festivala u četvrtak 12. avgusta biti premijerni u Hrvatskoj. Njegovoj globalnoj prisutnostu na sceni dokazuje i visoko pozicionirano 9 mjesto na svetskoj top listi Dj-a prema Dj Mag Top 100. Podatak da je pre svoje 30ete godine kao jedini Dj dotaknuo nedodirljivu top 10 listu govori da je pred njim obećavajuća karijera. Svi ljubitelji trance pravca zasigurno će bit oduševljeni nastupom Gareth Emery, jer u svetu clubbinga slovi kao jedan od najboljih Dj-eva i pokretača publike.

 

 

 Gareth Emery

Gareth Emery

 

 

http://garethemery.com

13.08. ARNO COST – Exclusive After Beach performance

Arno Cost je jedan od najmlađih ali i najtalentovanijih francuskih producenata i Dj-a koji je u vrlo kratko vreme zaseo na sve vrhove svetskih Top lista. Njegova produkcija odusevila je mnoge poznate i vec eminentne svetske producente, a sam ARNO COST kaze da je oduvek bio fasciniran muzikom. Stoga, ne čudi što je već s 23 godine (23 rođendan je proslavio u klubu Papaya prošlo leto pred 4500 gostiju) postao simbol najvecih klubskih, ali i festivalskih manifestacija širom sveta. Njegov talent su prepoznali velikani dance scene, a njegov hit "Magenta" podržali su već tada iskusne kolege i legende poput Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Tom Novy i dr. Popis osoba koji danas traže muzički pečat ovog mladog producenta izuzetno je velik, a spomenom imena David Guetta kome je Arno Cost u 2008. godini napravio par remixa za njegov album dovoljno govori o njegovom potencijalu.

http://www.myspace.com/arnocost

13.08. ABOVE&BEYOND – support by ANDY MOOR (NIGHT)

Nema potrebe previše opisivati značaj niti reći nešto novo što već nisu napravili u svojoj karijeri. Vlasnici su jedne od najcenjenijih i uticajnijih diskografskih kuća u svetu. Above & Beyond, takođe će po prvi put nastupati  u Hrvatskoj, u klubu Papaya na zadnjem danu MTV presents Godskitchen festivala. Njihovoj popularnosti i prilagodljivosti u prilog idu nastupi na tajnim eventima za 200 ljudi u Japanu, preko spektakularnih nastupa na plažama Brazila za preko milion ljudi. Brazil će zamijeniti plažom Zrće na zadnjem danu festivala u petak 13. avgusta. Uvod u nastup Above & Beyond radiće jedno od najcenjenijih imena među trance publikom, repsektiran kao producent ali i kao DJ, Andy Moore će Vas uvesti u nezaboravno putovanje na zadnjem danu festivala.

 

 

Above&Beyond

Above&Beyond

 

 

http://www.aboveandbeyond.nu/
http://www.andymoor.com

 

TICKET INFO:
Get your festival ticket for a promo price of 20 EUR at:
http://www.eventim.hr/
http://www.novalja.com

 

The ticket price will go up within the next few days.

For any additional info and VIP RESERVATIONS, feel free to contact us via email: [email protected] or [email protected]
MORE INFO: www.papaya.com.hr