Home

VESTI

MTV i ove godine prijatelj Jelen Demofesta

No Comments Festival

MTV i ove godine prijatelj Jelen DemofestaMTV, najveća i najpopularnija televizija za mlade, i ove godine je prijatelj Jelen Demofesta. Pobednik ovogodišnjeg festivala će, pored snimanja i produkcije albuma, dobiti i video spot za jednu pesmu sa albuma u produkciji MTV-ja.

 

Spot će premijerno biti emitovan na našoj televiziji u okviru sada već tradicionalnog serijala MTV Premijera, a emitovanje spota pratiće i medijska kampanja i podrška koju će pružiti MTV.
 

"Nama kao organizatoru je izuzetno važno da je MTV prepoznao Jelen Demofest kao projekat čiji je partner već godinama. Neki od pobednika Jelen Demofesta su svoju potpunu afirmaciju doživeli upravo zbog promocije na MTV-ju", istakla je Brankica Janković, direktor festivala.

 

MTV je dinamičan i energičan eksperiment na mestu gde se spajaju muzika, kreativnost i kultura mladih. Tokom više od 30 godina, MTV se razvijao, izazivao je postojeće norme i rušio granice – nudeći svakoj novoj generaciji kreativni odušak i glas koji zabavlja, informiše i spaja na svakoj platformi i svakom ekranu.

"Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da kažem da će MTV i Jelen Demofest već četvrtu godinu za redom udružiti snage na jednom ovako značajnom i velikom muzičkom dešavanju. Ova tradicionalno dobra saradnja je sasvim logična jer svi imamo isti cilj – promociju kvalitetnih izvođača i dobre muzike," rekao je glavni i odgovorni urednik regionalnog MTV-ja Ninoslav Jovanović. "MTV je poznat kao televizija koja je najintezivnije i najiskrenije posvećena pružanju podrške regionalnim muzičarima i bendovima, a Demofest je najbolji primer na koji način MTV može da pomogne mladim izvođačima da započnu svoju karijeru." – ističe Ninoslav.

Kada je u pitanju nagrada koju obezbeđuje MTV, ona će ove godine biti veoma značajna za pobednički bend. "I ovog puta MTV će snimiti spot pobedničkom bendu, i još bitnije, spot će biti prikazan u okviru MTV Premijere, što znači da će publika moći da ga vidi 40 puta u toku jedne nedelje. Ovakav vid promocije ne pruža ni jedan drugi medij, tako da je ovo zasigurno razlog više da ovogodišnji takmičari daju sve od sebe kako bi osvojili ovu prestižnu nagradu," objasnio je Jovanović.

 

 

 MTV i ove godine prijatelj Jelen Demofesta

MTV i ove godine prijatelj Jelen Demofesta

 

 

Prijateljstvo MTV-ja i Demofesta izgrađeno je na čvrstim partnerskim vezama i podršci u svakom trenutku. "Neizmerno nam je drago što je Demofest uspeo da prevaziđe sve poteškoće na koje je nailazio u organizaciji, i nadamo se da će i ubuduće ostati najznačajniji festival demo bendova u regionu. To je još jedan od razloga zbog kog smo želeli da pružimo našu nesebičnu podršku, jer smatramo da je ovakav festival, za koji imamo samo reči hvale, ne samo neophodan, već i od suštinskog značaja za razvoj regionalne muzičke scene – i zbog toga će Demofest uvek imati našu bezrezervnu podršku,'' kazao je Ninoslav.

 

Jelen Demofest će ove godine biti održan od 26.07. do 28.07. na tvrđavi Kastel, a celokupni program će uskoro biti poznat.

MTV će u narednom periodu posvetiti naročitu pažnju promociji mladih muzičkih talenata, pružajući na taj način intezivno predstavljanje njihove muzike u okviru celog regiona. Kao rezultat, gledaoci će, više nego ikada do sada, moći da vide i čuju lokalnu muziku i da otkriju više novih omiljenih izvođača.

Više informacija na www.jelendemofest.org.