Home

VESTI

MTV i Demofest

No Comments Festival

Spot pobednika festivala u produkciji MTV-ja!

Pobednik ovogodišnjeg festivala će, pored albuma i izdanja za šest zemalja regiona, dobiti i video spot za jednu pesmu sa albuma koji će uraditi MTV. Spot će premijerno biti emitovan sedam dana na ovoj televiziji šest puta dnevno.

 
„Nama kao organizatoru je izuzetno važno da je MTV prepoznao Demofest kao projekat u koji želi investirati. Ovo je početak saradnje koja će u budućnosti biti šira i svakako od velike koristi za mlade i perspektivne bendove,“ istakla je Brankica Janković, direktor festivala.

MTV je dinamičan, energičan eksperiment na stecištu muzike, kreativnosti i kulture mladih. Tokom više od 27 godina, MTV se razvijao, izazivao je norme i rušio granice – nudeći svakoj novoj generaciji kreativni odušak i glas koji zabavlja, informiše i spaja na svakoj platformi i svakom ekranu.

“Suštinski, želimo da učestvujemo u stvaranju scene na prostoru na kome se emitujemo. Prepoznali smo Demofest kao kvalitetnu produkciju koja pomaže razvoju muzičke kulture i daje konkretnu šansu mladim i talentovanim bendovima. To je i naša želja i zato smo spremni da strateški radimo zajedno” rekao je Marko Milanković, direktor marketinga MTV-ja.

 

Spot pobednika festivala u produkciji MTV-ja!

 

Pored snimanja spota u produkciji MTV-a bend će dobiti i snimanje albuma sa pjesmama snimljenim do 01. decembra 2009.god. i izdanje albuma za Srbiju, Sloveniju. Hrvatsku, Makedoniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. 

MTV će u narednom periodu mnogo pažnje posvetiti promociji mladih muzičkih talenata pružajući na taj način mladim umetnicima stalno predstavljanje njihove muzike – u celom regionu. Kao rezultat, gledaoci će više nego ikada do sada, moći da vide i čuju lokalnu muziku i da otkriju više stranih izvođača.

 

 

 

 

Više informacija o festivalu:
www.demofest.org