Home

VESTI

Miss Kitin i Royal Flush nastupili na 9. Refreshu!

No Comments Festival

Miss Kitin i Royal Flush nastupili na 9. Refreshu!Miss Kitin i Royal Flush nastavili Refresh festival u visokom tempu! Završnu noć u Maximusu  predvode Derrick Carter i Indra!
    
I druga noć ovogodišnjeg, devetog Refresh festivala elektronske muzike u Kotoru, nastavljena je u visokom ritmu, višem i od već previsoke lestvice kojom je završeno uzbudljivo otvaranje u prepunom klubu Maximus. Uz ovacije blizu 3.000 fanova u Maximusu, čuvena kotorska diskoteka sinoć je ugostila francusku elektro divu Miss Kittin, koja je vidno oduševljena atmosferom, priredila jedan od boljih nastupa po mišljenju i najiskusnijih Rifrešana.

  

Dama iz Grenobla sinoć je prikazala zavidne DJ veštine stečene tokom preko dve decenije na sceni, a tokom ovog izuzetnog dvoipočasovnog nastupa, otpevala je uživo i neke od svojih najvećih hitova. Ređale su fanovima dobro poznate numere „Frank Sinatra“ i „1982“, koje su obeležile savremenu elektronsku muziku, a Kittin je prikazala da je prava žanrovska enciklopedija uz set sastavljen od klasika, raritetnih izdanja i nekih od trenutno najsvežijih hitova sa Ibice odakle je doletela pravo u Crnu Goru. Program glavne bine otvorio je beogradski DJ SMT#NG, kojeg je za DJ pultom nasledio ulcinjski producent Milo Kekić, poznat van okvira Crne Gore kao Millok, dok se za euforično finale još jedne burne noći u Maximusu postarao iskusni beogradski DJ Sagor Mash.

Podgorički trenser Shogan pokrenuo je mašineriju donje dvorane Maximusa, spremivši Trance binu za zvezdu druge večeri Ezru Didija iz Izraela, poznatog pod imenom Bizzare Contact, koji se večeras publici predstavio sa svojim projektom Royal Flush. Naziv bine i čuvenog žanra u potpunosti je opravdao beogradski majstor Aquapipe koji je fanove doveo u pravo stanje transa!

 

Invaziju na Fresh binu, omiljenu među domaćim ljubiteljima elektronske scene, sinoć su izvršila četvorica Novljana, inače uvek rado viđenih gostiju u Kotoru. Kvarter je predvodio Slobodan Popović kojeg svi znamo pod kratkim inicijalima P.S, a sa krila su ga pokrivali Budo Šuković i Bodzie, dok je isturen u špicu bio regionalno sve traženiji Miloš Vučković, poznatiji kao Soft 85.

 

 

 Miss Kitin i Royal Flush nastupili na 9. Refreshu!

Miss Kitin i Royal Flush nastupili na 9. Refreshu!

 

 
Večeras u Maximusu program predvodi house ikona Derrick Carter iz Čikaga, a na glavnoj bini Refresha nastupiće još i podgorički doajen Gillerz, deep houser Jan De R iz Bara, te kotorski domaćini sa velikim iskustvom Ljubo Čikić i Niggor. Programska završnica festivala na Trance bini biće u znaku izraelskog psy-majstora Indre, uz kojeg će da nastupe još domaće trance vedete Pashton Kutcher i Janko Raščanin. Za finalno osveženje na Fresh bini zaduženi biće perspektivni duo Iks-Oks, te naši istaknuti producenti Ognjen Vuković kojeg znamo pod imenom Audiostorm i Mladen Banović, poznatiji ljubiteljima elektronske muzike kao Mtech.

Ulaznice za završnu noć devetog Refresh festivala mogu se kupiti na ulazu u Maximus po ceni od 12 evra.