Home

VESTI

Mikser 2010 party zone

No Comments Festival

450.000 poseta Noći muzejaNa regionalnom festivalu kreativnosti i inovativnosti od 25. do 29. maja u Beogradu, organizatori su ponudili bogat muzički i DJ program.

U centralnom delu muzičkog programa koji će se održavati na Live Stageu, uživo će nastupati ,,MistakeMistake’’ sa svojim ,,zvučnim skulpturama’’, zatim ,,Horkestar’’, ,,Svi na pod!’’, ,,Repetitor’’, ,,Ola Horhe’’, ,,Petrol’’, ,,Zerkman Big Bang’’, ,,Lira Vega’’, ,,SevdahBABY’’, ,,Laura 2000’’, ,,Zemlja Gruva’’ i drugi.

U okviru Sunset Sessiona DJ nastupe će imati Braća Burazeri, Željko Kerleta, Dimitrije Stojanović, Schwaba, a koncert će održati ,,Izgubljeni Vikend & Jesenji Orkestar’’.

U programu Party Zone nastupiće i DJ Ichisan & Nakova, Marko Nastić & Kay Kay, T.Raumschmiere, Tijana T, DJ Brka i Maurice Fulton. 

 

Mikser party zone

Pored muzičkog dela programa, u okviru ovogodišnjeg festivala biće predstavljeno više desetina učesnika raspoređenih u nekoliko celina. Autori će se predstaviti kroz, književnost, slike, skulpture, crteže, instalacije, fotografije, video radove i performanse, radove iz oblasti dizajna, arhitekture, mode i tehnologije.

Regionalni Mikser festival kreativnosti i inovativnosti, biće održan od 25. do 29. maja u silosima Žitomlina na donjem Dorćolu u Beogradu.

 

 

 

 

Više informacija:

www.mikser.rs