Home

VESTI

Merilin Menson pozdravio Beograd!

No Comments Festival

Merilin Menson pozdravio Beograd!IQ MUSIC festival koji pokreću Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža uz podršku Jelen Live-a vam postavlja pitanje – Da li ste spremni za susret sa Merilin Mensonom u subotu, 9. juna?! On jeste za susret sa vama.

   
A do njegovog dolaska ostalo je manje od tri dana. Menson i njegov bend, u Beograd dolaze iz Austrije u kojoj imaju nastup veče pre, svojim autobusima.

   

Publici u Srbiji poslao je video poruku koju možete pogledati u nastavku: 

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=KKEJ1qOLTr8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Marilyn Manson Belgrade I.D.

 

 

Ovaj ekscentrični umetnik za sebe na raspolaganju ima jedan bus dok su u ostala dva smešteni članovi benda i produkcioni tim. U Beogradskoj areni čekaće ga svlačionica sa crnim zavesama i tepisima sa temperaturom od 17 stepeni bez obzira na vreme napolju.

 

Mirišljave sveće od vanile i jabuke osvežavaće prostor u kome će boraviti više sati. Upravo zbog toga, u listi zahteva nalazi se i više jelovnika. Odmah po dolasku, u svlačionici će ga čekati različite vrste grickalica (krekeri, čips, kikiriki), sveže voće (banana, pomorandže, jabuke), povrće (celer, krastavac, paradajz, crvena i žuta paprika sa prelivom ali bez pečuraka i brokolija), razne vrste sireva, puter od kikirikija, džem od jabuka a za piće Evian voda, red Bull bez šećera, vitaminska voda, voćni frappe (jagoda, banana) i dosta leda.

Tri i po sata pre nastupa, Mensonu će biti servirano jelo po receptu navedenom u rajderu. Pola kilograma mlevene govedine pripremiti sa Taco Bell sosom ili sličnim. Staviti u činiju. Na tanjiru postaviti iseckanu Iceberg  salatu, iseckani paradajz, rendani čedar sir i krem od jogurta i pavlake. Pored ovoga, staviti 6 takosa. Uz takos, Menson će jesti i grilovane Panini sendviče sa čedar sirom i tunu sashimi koja mora biti jako sveža.

Posle nastupa, čekaće ga Filet Mignon od govedine, srednje spremljen sa velikom količinom pečenog krompira i svežeg, zelenog povrća (grašak, tikvice) kao i sendvič od ćuretine od belog hleba sa slaninom i paradajzem.

 

Posle nastupa, Menson i njegov bend, čarter letom odlaze za Litvaniju.

 

 

 Merilin Menson pozdravio Beograd!

Merilin Menson pozdravio Beograd!

 

 

Podsećamo vas da će Merilin Menson po prvi put nastupiti u našoj zemlji u okviru novog muzičkog festival IQ Music, u subotu, 9. Juna. Na festivalu, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža uz podršku Jelen Live-a, nastupiće se i kultni bend LAIBACH, britanski haus trio DIRTY VEGAS, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend upečatljivog stila BLOCK OUT. Takođe, priliku da se nađu na bini pored ovakvih imena, imaće i mladi bend DreDDup  koji je svoje prisustvo izborio putem Facebook konkursa.

Karte po cenama od 2890 za parter i 2990 dinara za tribine mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Blagajna Beogradske arene, Bilet centar Beograda, Ušće Shopping centar, Card service prodajna mesta, Eventim prodajna mestima, , kao i na sajtovima www.arenabeograd.com,, www.tickets.rs, www.eventim.rs.