Home

VESTI

Martin Buttrich & Carlo Lio na šestom Naissus Festu!

No Comments Festival

Martin Buttrich & Carlo Lio na šestom Naissus Festu!Još jedan Naissus Fest nas očekuje u hali Čair  – u Nišu u petak 9. decembra stižu Martin Buttrich i Carlo Lio da prirede još jedan spektakl za pamćenje!
   
Pored Martin Buttricha i Carlo Lio-a u hali Čair nas očekuje i domaća podrška koju čine TKNO i Dimiz. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima www.ddtickets.rs i u svim WinWin Computer Shop radnjama kao i turističkoj agenciji Clock Travel.
  

Phase 1 – Early Bird – 490 rsd (SOLD OUT)
Phase 2 – 690 rsd (ON SALE)
Na ulazu – 890 rsd
VIP ticket – 1290 (ON SALE)

FB Event Naissus Fest: www.facebook.com/events/967673530008197

 

Ko još bude imao snage posle žurke u Čairu neka se zaputi u Liv na oficijalni afterparty Naissus Festa na kom će nastupiti DJ Mande 🙂

FB Event afterparty: www.facebook.com/events/1683430968349446

 

Martin Buttrich (official) / Rhythm Assault / Španija

Martin Buttrich je podjednako poznat i spretan iza konzole za miksovanje kao i za virtuelnim bubnjevima. Ta tehnička spretnost u kombinaciji sa opčinjenošću muzikom bilo koje vrste, rezultiralo je neverovatnim izdanjima mnogih uticajnih izdavačkih kuća kao što je Planet E, Four:Twenty, Cocoon, Poker Flat, Nervous and Desolat. Takođe je ostavio svoje zvučno obeležije na mnogim albumima velikih izvođača, a 2003 godine je dobio Grammy nominaciju za Tori Amos remix. Tako raznoliki muzički horizonti su retki.

Njegova vizija je postala sve više i više kondenzovana, sve više i više iskristalizovana. Po festivalima kao što su Time Warp i Creamfields, dovodio je publiku do zanosa, kao i po hramovima Fabric (London), Womb (Tokyo), Cocoon (Frankfurt), Panorama Bar (Berlin) i Amnesia (Ibiza).

Svoj debitanski solo album Crash Test objavio je rane 2010. na Desolat-u. Od tada je konstantno bio na turnejama da bi 2011. Izbacio neverovatnu muzičku kolekciju – produkcije kao što su ‘’Fire Files’’ EP za Desolat ili Demixi za Marco Corola i Lee Curtis-a, između ostalih..

Trenutno smešten u LA-u, Martin Buttric radi na svom drugom albumu i na Jazz projektu po imenu The Stoned Autopilot.

www.soundcloud.com/martin-buttrich
www.residentadvisor.net/dj/MartinButtrich
www.beatport.com/artist/martin-buttrich

 

 

 Martin Buttrich & Carlo Lio na šestom Naissus Festu!

Martin Buttrich & Carlo Lio na šestom Naissus Festu!

 

 

Carlo Lio / On Edge Society / Toronto

-Prvobitno poznat kao vodeći u grupi čudesnih, talentovanih izvođača, Carlo je iskoristio kao zaštitni znak kosmički House i Tehno zvuk kako bi osigurao svoj status među danas čudesno talentovanim svetski poznatim izvođačima. Kao dokaz za to, ne moraš tražiti dalje od njegovog remix-a ’’Diablo’’ za Cacoon Recordings.

Jedno od najvećih priznanja koje umetnik može dobiti je da bude priznat od strane njegovih muzičkih heroja, a još veće od toga je da ga ti izvođači pozovu da uradi remix za njih. Takav slučaj se desio baš Carlu kada su ga Dubfire i Oliver Huntemann pitali da uradi za njih remix ’’ Diablo’’. Bez razmišljanja Carlo je prihvatio ovaj projekat i ta numera ne samo da je bila prva na svim listama, već je iz prvog pokušaja bila ostvarenje svih Carlovih snova. Od tada, Carova diskografija je bila na vrhuncu, njegova muzika je lako privlačila oči i uši najvećih izdavačkih kuća – SCI+TEC, Bedrock Records, MOOD, Desolat, Suara, Intec Digital, Mindshake Records su bili samo jedni od njih. U narednim mesecima, Lio je objavljivao remixe i projekte u saradnji sa Mathew Dear (aka Audion), DJ Sneak, Paul Ritch, Carl Cox, i Nicole Moudaber.

Carlov talenat u studiu, njegova duboko pulsirajuća Tehno – House muzika i ( Shaggy ) Tehno zvuci su dobijali još veću moć po klubovima uz igrače u zanosu, kao i po raznim festivalima po svetu.
Sa sedištem u Torontu i Barseloni, Lio je bez muke uspevao da održi život superstar DJ-a na obe strane i uporno nastavljao da osvaja nove plesne podijume.

Ne imajući nameru da uspori tempo u skorije vreme, budite sigurni da je Carlo Lio u vrhuncu igre, u samom centru pažnje koji ima ceo život pred sobom za razna nova priznanja.

www.beatport.com/artist/carlo-lio

www.residentadvisor.net/dj/carlolio
www.soundcloud.com/carlolio

 

 

Martin Buttrich & Carlo Lio na šestom Naissus Festu!

Martin Buttrich & Carlo Lio na šestom Naissus Festu!

 

 

TKNO / Tauten / Srbija

Pravi ljubitelj muzike! Na taj način možemo ga opisati u nekoliko reči. TKNO je umetnik. Producent, DJ i vlasnik izdavačke kuće.

Od 2002. godine pokazuje veliku ljubav prema elektronskoj muzici. Inspirisan tehno majstorima iz tog vremena, Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki, on je počeo da prikuplja vinile i pušta ih u najboljem lokalnom klubu sa svojim najboljim prijateljem.

On je uložio mnogo truda da donese DJ veštine na visokom nivou. Sledećih 10 godina je radio na nekoliko projekata: Rewire, Beatandjuice, Volt & Vintage, da pomenemo samo neke. U 2013. godini je odlučio da počne sam i nazove se "TKNO" kao Asocijacija za tehno muziku. Ovaj put, on je želeo da ode korak dalje i početi sa proizvodnjom. TKNO numere se reprodukuju i podržane su od strane nekih od vodećih DJ-eva na svetu: Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren …

Na kraju 2014. godine je stvorio svoju izdavačku kuću "Tauten".

TKNO je izdavao za izdavačke kuće: Tauten, Toolroom, Stereo Productions, !Organism, Yin Yang, Selected, Funk `N Deep, Italo Business, IAMT, Datacode, Sabotage …

www.soundcloud.com/tkno-de
www.beatport.com/artist/tkno/353810
www.residentadvisor.net/dj/tkno