Home

VESTI

Marko Nastić dolazi na festival ljubavi

No Comments Festival

Marko Nastić dolazi na festival ljubaviDva meseca pred najveći festival ljubavi u zemlji, Heineken Lovefest otkrio je i postavku domaćih izvođača za ovu godinu. Osim svetskih zvezda, od 7. do 9. avgusta na novoj lokaciji pored gradskog Jezera, posetioce očekuju i neki od najboljih izvođača srpske elektronske scene.
  
Tako će rame uz rame sa zvezdama kao što su Eric Prydz, Jeff Mills, James Zabiela i Mark Knight na Fire Stage-u nastupiti poznati srpski di-džejevi Marko Milosavljević, Vlada Janjić i di-džej Brka, dok će festivalski program druge večeri na glavnoj bini zatvoriti naš najpoznatiji di-džej i producent Marko Nastić.
 

Burn Energy Stage će ugostiti domaće zvezde kao što su Dejan Milićević i prošlogodišnja pobednica prestižnog Burn Residency takmičenja Lea Dobričić. Svoje nastupe su potvrdili i MKDSL, di-džej Flip, Subotić, Manjane, Igor Jadranin, Banda Panda, Nikola Majdanović, kao i članovi beogradskog Beyond House pokreta di-džej Doo, Vitanov, Ognjem, Damir Zekiri i Miloš M.

Na dugoj listi domaćih izvođača nalaze se i X-Coast, Feloneezy, Jackie Dagger, Kristijan Molnar, Loco Baby, Zwein, Lady Dee, Luka Vuković & Ivan Radojević, John Jogurt, Rahmanee, Side1, Rasheed, Necone, Ewox & Tamarinsky, Calavera & Manya, Phill & Dansmore, Marko B & Bojan B. Kao i prethodnih godina, domaća podrška i rezident festivala biće Nikola Vemić.  

Da podsetimo da će osim predstavnika srpske elektronske scene na Burn Energy Stage-u nastupiti Adana Twins, Finnebassen, Doctor DRU, Tama Sumo, Boris Werner, kao i di-džej Makam i Levon Vincent producent i vlasnik renomiranog lejbla Novel Sound.

Partibrejkersi, Rambo Amadeus i S.A.R.S. zvezde na Bushmills Live bini

 

 

 Marko Nastić dolazi na festival ljubavi

Upisi opis malim slovima koristeci italic

 

 

Ove godine ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S., veterane srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Svoje nastupe na Bushmills Live Stage-u potvrdili su i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor. Na festival dolaze i sastav VIP, Mlađi Referent i Rema Luda kuća, a program će otvoriti mladi vrnjački bend Regulator.

Svaka četvrta karta za ostrvo ljubavi besplatna

Heineken Lovefest pokrenuo je akciju „3+1“ u okviru koje je na tri kupljene karte svaka četvrta ulaznica za festival ljubavi besplatna. Prema rečima organizatora, na taj način želeli su da iznenade, ali i da se zahvale svim fanovima festivala, koji već osam godina verno prate njegov razvoj. Inače, trenutna cena ulaznice za sva tri festivalska dana iznosi 1.999 dinara i može se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji. Karta za festival, kao i akcija „3+1“ mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs/promocija.  

Lovefest je jedinstvena kulturna platforma iz Vrnjačke Banje, koja promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih u Srbiji. Festival je nastao 2007. godine, a od gradske žurke održane tog leta za samo godinu dana prerastao je u muzički, a danas najveći omladinski festival u centralnoj Srbiji. Tokom sedam godina na festivalu su nastupila neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike, među kojima su Marshall Jefferson, Carl Craig, Kevin Saunderson, Good Groove, Martin Ten Velden, James Zabiela, Noir, Silicone Soul, Gramophonedzie, kao i Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub i Darko Rundek.

 

Od 2012. godine festival je proširen na devet novih zona čiji je cilj da motivišu i podrže umetnost i kulturu mladih, kao i omladinski aktivizam u centralnoj Srbiji. Aktivnosti UG Lovefest usmerene su i na akcije koje doprinose razvoju jednakosti, solidarnosti i tolerancije među ljudima sa akcentom na projekte koji imaju humanitaran, socijalni, ekološki, edukativan i zabavni karakter. Do sada su realizovane akcije „Prevencija HIV-a“, kao i humanitarna akcija „Hrana za sve“. Više o festivalu: www.lovefest.rs