Home

VESTI

Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta

No Comments Lovefest

Sven Vath otvara jubilarno izdanje LovefestaSven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta! Čuvena Cocoon familija prvo veče na vatrenoj bini!
 
Sven Vath, legenda svetske muzičke scene, ovog leta otvoriće jubilarno deseto izdanje Lovefesta u Vrnjačkoj Banji. Najveća rođendanska žurka festivala ljubavi trajaće od 4. do 6. avgusta, a među više od 80 izvođača uz Papa Svena nastupiće i članovi kultne “Coocon familije”.
 

Sven Vath je muzički vizionar i čovek koga ne treba posebno predstavljati. Osim što je di-džej kome se pripisuje uspon elektro scene i jedinstveni muzički pristup, Vath je poznat po svojoj izdavačkoj kući Cocoon Records u okviru koje već decenijama unazad razvija talente izvođača koje upoznaje širom sveta. Njegova više nego uspešna di-džej karijera duga je više od tri decenije, a ovog leta na Lovefestu dolazi sa izvođačima za čiji je uspeh sam odgovoran.

 

 

 Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta

Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta – Sven Vath

 

 

Ilario Alicante, Daniel Stefanik i Markus Fix uz Papa Svena  

Jedan telefonski poziv od Sven Vätha promenio je njegov život, i zato ovog leta imamo čast da đuskamo uz zvuke “child prodigy-ja”, Ilarija Alicantea. Zaljubivši se na prvi pogled u house muziku i hiljadu njenih nijansi, prelazeći od latino-hispano do minimal-elektro zvuka, posvetio je svoj produkcijski stil samo ovim ritmovima.

 

 

Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta

Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta – Daniel Stefanik

 

 

Još jedan Cocoon izvođač, Daniel Stefanik, doživeo je svoj bum u kasnim 90-tim, a sada, deceniju kasnije, istorija se ponavlja. Njegova muzika je ispunjena dubokim i višedimenzionalnim temama, sa fuzijom dub i Detroit zvuka.

 

 

Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta

Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta – Ilario Alicante

 

 

Markus Fix je pionir Cocoon porodice i jedan od svetski poznatih producenata. Dok pušta, često na sceni kombinuje “sveto trojstvo” – deephouse, techhouse i minimal-techno. Osim toga što bi voleo da postane muzički kralj, Markus takođe ima želju da živi kao Samuraj godinu dana i nauči borilačke veštine.

 

 

Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta

Sven Vath otvara jubilarno izdanje Lovefesta – Markus Fix

 

 

Prve festivalske noći Cocoon familiji će se pridružiti i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem. Zato i od njega ne očekujemo ništa manje od još jedne muzičke lekcije za pamćenje.

Kupite karte na rate

Svim posetiocima koji žele da budu deo najvećeg do sada i jubilarnog izdanja Lovefesta, organizatori su omogućili kupovinu karata na tri rate, a ponuda važi i za akciju u okviru koje možete kupiti tri karte i četvrtu dobijate besplatno. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.