Home

VESTI

Sutra počinje 10. Heineken Lovefest

No Comments Lovefest

Sutra počinje 10. Heineken LovefestSpremite se za audio-vizuelnu revoluciju na festivalu ljubavi!

  

Najveće rođendansko izdanje Heineken Lovefesta počinje sutra 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a deseti festival ljubavi za koji vlada nezapamćeno interesovanje biće održan na četiri muzičke bine, na dve lokacije u gradu uz više od 80 izvođača i trajaće do 6. avgusta.
  

 

Udruženim snagama do revolucije u muzičkoj industriji

Kao što je ranije najavljeno, posetioce na jubilarnom izdanju Heineken Lovefesta čeka do sada neviđen na ovim prostorima audio-vizuelni spektakl. Specijalno za deseto izdanje festivala najveća i najvatrenija muzička bina će “oživeti”, pa će tako publika osim u muzici moći da uživa i u posebnoj scenografiji i vizuelnim efektima, koje je festival pripremio u saradnji sa kreativnim timom OHIlusions. Organizatori nisu štedeli ni kada je reč o zvuku, a ovog puta deceniju postojanja Lovefest slavi uz ozvučenje nove generacije koje će premijerno biti postavljeno na Fire Stage-u.

Stranci okupirali Vrnjačku Banju

Kao i prošle godine, i ovog puta prvi u Vrnjačku Banju stigli su posetioci iz inostranstava koji će iskoristiti priliku da pre početka festivala upoznaju grad. Među prvima došli su gosti iz Turske, Tunisa, Makedonije, Grčke i Italije. Neki od njih biće smešteni u Lovefest kampu, dok su mnogi svoj boravak na Lovefestu rezervisali još početkom godine.

 

 

 Sutra počinje 10. Heineken Lovefest

Sutra počinje 10. Heineken Lovefest

 

 

Kapije Lovefesta otvorene od 18h

Da podsetimo, kapije Lovefesta biće otvorene svakog festivalskog dana od 18h, a program počinje već u 19h i traje do 7h ujutru. Pre noćnog muzičkog programa u vrnjačkom parku, posetioci će imati priliku da od podneva do 18h uživaju na dnevnim žurkama na H2O Stage-u u okviru gradskog olimpijskog bazena.

Lovefest na vodi sutra od podneva

Lovefest zvanično počinje sutra već u 12h kada će na H2O Stage na Olimpijskom bazenu u Vrnjačkoj Banji nastupiti mladi domaći di-džejevi koji će zagrejati posetioce za ono što ih čeka u večernjim satima. 

 

 

Sutra počinje 10. Heineken Lovefest

Sutra počinje 10. Heineken Lovefest

 

 

Sven Vath sutra otvara Fire Stage

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem.

Na Live Stage-u prve večeri nastupiće Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Ritam Nereda, Samostalni Referenti kao i bosanski sastav Zoster.