Home

VESTI

Pogledajte LOVEFEST aftermovie!

No Comments Lovefest

Pogledajte LOVEFEST aftermovie!Lovefest objavio aftermovie! Pogledajte najlepše trenutke festivala ljubavi!
 
Posle ovogodišnjeg rekordnog Lovefesta, koji je posetilo više od 80.000 mladih ljudi iz celog sveta, festival ljubavi je objavio aftermovie i u gotovo šest minuta izdvojio najlepše trenutke desetog rođendanskog izdanja.
 

Na početku filma prikazani su kadrovi Vrnjačke Banje uz koje su predstavljene i neke od najvažnijih brojki, koje su obeležile deceniju trajanja Lovefesta.

“Počeli smo kao mali festival, a danas, 10 godina kasnije, posle 300.000 posetilaca, više od 2.000 izvođača, tri festivalska dana i četiri muzičke bine, zajedno slavimo deceniju ljubavi”.

 

 

 Pogledajte LOVEFEST aftermovie!

Pogledajte LOVEFEST aftermovie!

 

 

Najuzbudljivije kadrove sa dnevnih žurki i H2O bine, kao i sa Fire, Energy i Live Stage-a, prate i citati ovogodišnjih hedlajnera.

Dvojac Pan-Pot i Ben Klock su u svojim porukama potvrdili da je Lovefest zaista pravi festival ljubavi, dok se Papa Sven zahvalio na bombastičnoj Cocoon bini, koja je kreirana specijalno za njega i izvođače sa Cocoon lejbla.

 

Pogledajte aftermovie i saznajte šta su o Lovefestu rekli ostali izvođači:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=ZBp3ytuNvfg|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Lovefest 2016 Aftermovie 

 

 

Jedna kartica za sve Lovefest događaje u 2017-toj

Kao i prethodnih i ove godine, samo najvatreniji i najbrži fanovi Lovefesta mogu kupiti svoju Membership karticu i uz mnogo povoljniju cenu obezbediti sebi ulaz na sve događaje, koje će festival ljubavi organizovati sledeće godine. Prodaja membership kartica počinje 1. decembra, a ovog puta specijalno članstvo će biti dostupno samo za prvih 1.000 posetilaca.

Pan-Pot stiže u martu 2017.

Posle koncerta Jeff Millsa i Simfonijskog orkestra RTS-a, 10. marta 2017. godine na novi Lovefest Fire, u Beograd stiže Pan-Pot. Uz dvojac koji je ove godine razvalio na Lovefestu, nastupiće i nemački di-džej Gregor Tresher. Više informacija o ulaznicama i novim događajima biće dostupne uskoro na www.lovefest.rs.