Home

VESTI

Lovefest oborio rekorde posećenosti

No Comments Festival

Lovefest oborio rekorde posećenosti već prvu noć11. izdanje Heineken Lovefesta je tek počelo, a već prva noć oborila je sve rekorde posećenosti. Na čak pet muzičkih bina, tokom protekla 24 sata zabavljalo se više desetina hiljada ljudi iz celog sveta.

Najposećeniji je kao i uvek bio Fire Stage, najveća muzička bina, koja je ove godine predstavljena u potpuno novom i specifičnom scenografskom izdanju. Za DJ pultom su se ređale svetske zvezde među kojima su Matador, Loco Dice, Rodruguez JR koji je publku oduševio live setom, kao i Chris Liebing koji je sve do jutra držao publiku na nogama.

 

 

 Lovefest 2017

Lovefest 2017

 

 

Večeras vatrena bina gori uz Luciana i Carl Craig-a
Posle čak četiri godine, publika Heineken Lovefesta imaće priliku da ponovo čuje legendarnog Detroit tehno di-džeja Carl Craig-a. Craig pravo sa svetske turneje stiže na sada, za njega, potpuno novu lokaciju festivala ljubavi, u odnosu na onu iz 2013-te, a prema njegovim rečima jedva čeka da vidi Lovefest u novom ruhu. Pre njega na binu će se popeti Luciano, popularni Čileanac koji po prvi put stiže na Lovefest. Iz Španije stiže Rick Maia, a iz susedne Slovenije Valentino Kanzyani, producent čija se izdanja cene u celom svetu. Drugo jutro čekamo uz Kristijana Molnara. 

 

 

 Lovefest 2017

Lovefest 2017

 

Mall Grab, svetska atrakcija i di-džej koji je gotovo preko noći stekao svetsku slavu, večeras otvara program Energy Stage-a. Osim njega nastupiće i Masimiliano Pagliara, Moomin, a domaća podrška biće Jackie Dagger & DJ Flip, Akioki, Petko i Schwabe.

Večeras hip-hop noć na Jack Live bini
Kao i uvek, petak je rezervisan za hip-hop, a večeras nas čekaju Hornsman Coyote, Smoke Mardeljano, Sajsi MC, niški dvojac Stereo Banana, Prti Bee Gee, kao i novosadski Bekfleš.

 

 

 Lovefest 2017

Lovefest 2017

 

Stage 99 imao zlatni debi
Najmanja bina na svetu Stage 99 sinoć je bio posebna atrakcija za sve posetioce. Bina je gotovo sve vreme bila puna, a 99 srećnika večeras sluša Beyond House, ispred kojih će nastupiti Doo, Damir Zekiri, Vitanov, Ognjem, a gost večeri biće im Zaltan.
 

 

 Lovefest 2017

Lovefest 2017