Home

VESTI

Lorna Wing pobednik “Double Dare” konkursa na Mikser festivalu

No Comments Festival

Lorna Wing pobednik “Double Dare” konkursa na Mikser festivaluPobednik muzičkog konkursa „Double Dare“ na Mikser festivalu, koji će, zahvaljući Mascom Records-u, potpisati izdavački ugovor za svoj debitantski CD je bend „Lorna Wing“.
  
Oni su izabrani najbolje od strane stručnog žirija među 12 odličnih bendova i izvođača. Pored njih publici Mikser festivala su se prestavili Vizija (Makedonija), Voodoo Mojo (Bosna i Hercegovina), Media Stres (Hrvatska) i iz Srbije Vizelj, Siempre Peligroso, Snoop bunny & dr. G, MuseTrap, Luz Azul, Late for coffee, Jules Verne i Armuši.
 

Dvanaest finalista iz kategorije "Nova snaga" pored nastupa na festivalu, biće zastupljeni i na kompilacijskom CD-u "Dvostruki izazov: Nova snaga/Double Dare:New Power", koji možete pronaći na ovom linku. Uz ovaj disk besplatno se dobija i izdanje sa prošlogodišnjim takmičarima.

Učesnike poslušajte na ovom linku.

Pesmu benda Lorna Wing možete čuti na ovom linku.

 

 

 Lorna Wing pobednik “Double Dare” konkursa na Mikser festivalu

Lorna Wing pobednik “Double Dare” konkursa na Mikser festivalu

 

 

O Mascomu

Mascom Records je diskografska etiketa i dugogodišnji ekskluzivni partner jedne od najvećih diskografskih kompanija na svetu Warner Music Group. Mascom Records sa svojim pod etiketama Automatik, Tilt i Arhiva je rasadnik muzičkih talenata različitih muzičkih žanrova od pop-a, preko hip hop-a, do alternativne i etno muzike.

Gooda je specijalizovana internet prodavnica sa izuzetno širokom ponudom originalnih stranih i domaćih muzičkih (CD, DVD i LP) izdanja, kao i knjiga i agendi. Vodimo se idejom da svojim korisnicima pružimo jedinstven ugođaj kupovine, omogućavajući im jednostavno naručivanje, besplatnu dostavu i sigurnu kupovinu.

www.mascom.rs