Home

VESTI

Living for day Vol.2

No Comments Festival

Living for day Vol.2Kao što smo najavili drugi deo festivala LIVING FOR TODAY biće održan 16. septembra i kao prethodni, umesto u klubu Danguba, u klubu Livingroom SKC. Ovaj klub se pokazao na prethodnoj večeri kao sjajno rešenje i može se lako desiti da sva buduća dešavanja naše organizacione grupe, MTA Promotion, budu locirana baš u njemu.


Druge festivalske večeri nosilac programa biće bosanski hardkor sastav Hobson's Choice, ovogodišnji učesnici Exit festivala. Trebalo je da nastupe umesto njih Kreshesh Nepitash iz Slovenije, ali je njihova turneja otkazana. Stoga, pronašli smo adekvatnu zamenu, koja će verujemo u potpunosti ispuniti očekivanja naše andergraund publike.


Pored Hobson's Choice-a, veče će upotpuniti još dva učesnika ovogodišnjeg Exit-a, bendovi Deadrise i Neverlost, a posle kraće pauze u radu na sceni će nam se pridružiti još jedan sjajan beogradski sastav – If Senses Fear.


Living for day Vol.2

 

 

Pozivamo sve ljubitelje tvrdjeg zvuka da dodju i zajedno sa nama podele i ovu drugu noć LIVING FOR TODAY festivala koji će nadamo se postati jedan od bitnijih muzičkih dogadjaja u budućnosti. 

 

Naravno, prijatelj naše organizacije – Boardshop.rs butik će spremiti mala iznenadjenja i za ovu prigodu. Cena karte će biti skromnih 200 dinara.