Home

VESTI

Line up Refresh festivala pojačan sa tri nova imena!

No Comments Festival

Line up Refresh festivala pojačan sa tri nova imena!Na samo dan pred početak festivala, Refresh tim je pripremio iznenađenje za sve ljubitenje elektronskog zvuka. Tri nova imena DJ scene koja će nastupiti na ovogodišnjem šestom izdanju Refresha, Simon, P.S., Big R!
   

Tokom tri dana festivala u diskoteci Maximus, od četvrtka 09. do subote 11. avgusta, svoje ploče zavrteće svetske zvezde Tiga, Cristian Varela, Marco Bailey, Steve Forest, Nicola Fasano, domaći DJ Vlado Marković, DaniloK, Vesko Vujović, Momo Grujić, kao i regionalni gosti Vladimir Aćić i Marko Valentini.
    

Festivalski tim obezbedio je i tri nova imena koja će doprineti da i ovogodišnji festival zabilsta.

Prve večeri festivala pred sam nastup svetske legende Tige nastupiće Somborac Simon. Tokom više od deset godina rada na muzičkoj sceni, Simon uspeo je da izgradi prepoznatljiv zvuk. Njegovi haouse setovi su isprepletani dubokim basovima i seksi vokalima. Publika Refresh festivala će sasvim sigurno uživati u funky house poslasticama koje će za njih Simon zavrteti.

Hercegnovljanin Slobodan Popović aka P.S., ponovo će se vraća za pult Refresh festivala, a svoje ploče će zavrteti u petak 10. avgusta, pred nastup sjajnog dvojca Varela/Bailey.

Tokom 2006. godine, okružen prijateljima DJ-vima, Slobodan je odlučio da se oproba u miksanju i počinje da se bavi DJingom pod imenom P.S. Iste godine zajedno sa Nessuno-m, Bodzi-em i X Twins-om pokreće projekat GroovyCastelNuovo u cilju proširenja svesti kod ljudi u pojmovanju klubske scene i dešavanja na njoj. U njegovim mixevima može se čuti melodičan deep, tech house,progressive i techno zvuk. Resident je Herceg Novskog cluba Tondo, a ovo je njegov treći nastup na Refresh festivalu.

 

 

 Line up Refresh festivala pojačan sa tri nova imena!

Line up Refresh festivala pojačan sa tri nova imena!

 

 

Finalne večeri festivala nastupa Big R, napraviće pravu uvertiru pred nastup dua Fasano/Forest Radomir Papović, Big R, se od svoje 14. godine zanima i bavi elektronskom muzikom. Svoje profesionalno putovanje DJ kulturom počinje radeći na manjim žurkama u Novom Sadu, a ozbiljniju definiciju profesionalnog DJ dobija 2000-e godine postajući rezident tada veoma popularnog kluba Ritmo Latino, u kojem je proveo 10 godina (do aprila 2010). Od 2006. postaje rezident diskoteke Maximus u Kotoru u kojoj je imao prilike da nastupa sa mnogim velikim zvezdama elektronske muzičke scene.

 

U 2010. godini Big R postaje rezident najveće diskoteke u regionu Top Hill u Budvi, ali i ujedno dobija poziciju selektora i organizaje muzičkog programa diskoteke. Muzički pravci koji oslikavaju nastup Big R-a su u najvećoj meri sve podvrste izvornog house zvuka, a u njegovim setovima danas mozete čuti od popularnog big room house do nu disco zvuka. Radeći kao podrška velikim DJ zvezdama i pred puno publike Big R je stekao velika iskustva koja koristi bilo radeći u manjim intimnijim klubovima ili velikim diskotekama, a u svaki DJ set unosi ogromnu energiju za komunikaciju sa publikom, ali i kreativne mixeve.