Home

VESTI

Let 3: Radujemo se susretu sa publikom na Trenchtown festivalu

No Comments Festival

Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, kontraverzni Let 3, nastupiće na Glavnoj bini Trenchtown festivala prvog dana, u četvrtak 1. maja, u 22.30h.

Sledi kompletna izjava koju je bend dao povodom predstojećeg nastupa:
“Trenutno završavamo naš prvi DVD na kojem će biti koncert kojeg smo prošle godine odsvirali u Harteri. Dugo smo ga radili i jako smo zadovoljni obavljenim. Uz DVD jako puno sviramo i razmišljamo kako oplemeniti naše koncerte novim idejama. Hoćemo li neke od tih ideja pokazati na Trenchtownu vidjet ćete ako dođete. Jako se radujemo ponovnom susretu s fanovima, a posebno se radujemo što ćemo svirati na, za nas, novom mjestu.”

Osmi po redu regionalni muzički festival Trenchtown biće održan od 1. do 3. maja u prelepom prirodnom okruženju nadomak Palića.
Osim grupe Let 3, na 3 festivalske bine – Glavna, Terassa i Rege, između ostalih, nastupiće: Disciplin A Kitschme, Marčelo & Shock Orchestra, Sky Wikluh, Korai Öröm (Mađarska), Dogo Argentino (Hrvatska), Hornsman Coyote; kao i DJ-evi: MKDSL, Rahmanee, Flip, Dee Face, Noise, Car Z, A.P.

Prateći program biće sastavljen od filmskih projekcija, promocija knjiga, pozorišnih predstava, edukativno-kreativnih radionica…

Exit festival preporučuje Trenchtown kao muzički događaj koji ne smete propustiti.

Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgoškoj šumi i predstavlja posebnu oazu prirode – samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od mađarske granice.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp kapaciteta 500 mesta i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije. Posetioci koji kupe komplet ulaznica  za sva tri dana festivala, imaju besplatno mesto u kampu (kao i parking).
Trenchtown team od ove godine uvodi novinu – od 1. do 3. maja obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za posetioce festivala – Trenchbus. Autobus će voziti od Železničke stanice u Subotici do palićke šume, a biće obezbeđen i povratak!

Cena jednodnevne ulaznice iznosi 440 dinara, komplet za sva tri dana je 1100 dinara.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (kao i online – putem njihove zvanične internet prezentacije – www.eventim-yu.com), u Bilet servisu, i prodavnicama IPS-a u Beogradu (Mamut) i Novom Sadu.

Više detalja o Trenchtown festivalu možete pronaći na oficijelnoj internet prezentaciji – www.trenchtown.org.