Home

VESTI

Laibach, Stereo MC’s i LMT Connection na Beer Festu

No Comments Festival

Laibach, Stereo MC's i LMT Connection na Beer Festu

Laibach, Stereo MC's i LMT Connection dolaze na ovogodišnji Beer Fest koji će biti održan od 12. do 16. avgusta.

Ovogodišnji Beer Fest će pored domaćih izvođača, velikog broja DJ-eva i "nekih" pola miliona posetilaca, obeležiti nastupi sastava Laibach, Stereo MC's i LMT Connection.

"Festival piva" koji je prošle godine na Ušću okupio 600.000 ljudi (od toga 15.000 gostiju iz inostranstva), i čak 44 benda, magazin "Independent" je proglasio za "jedan od najatraktivnijih turističkih događaja u svetu".

Ovogodišnji, sedmi po redu "događaj", biće održan od 12. do 16. avgusta, a obeležiće ga nastupi stranih izvođača, od kojih su učešće već potvrdili slovenački sastav Laibach, Stereo MC's iz Velike Britanije, kao i funk soul bend LMT Connection čiji je pevač i gitarista Liroj Emanuel poznat kao muzičar koji je tokom svoje karijere sarađivao sa Džejmsom Braunom, Stivijem Vonderom i Alom Grinom.

 

 

Belgrade beer fest 2009

 

Producent manifestacije Beogradska kulturna mreža, najavila je da će ove godine, uprkos otežanim ekonomskim okolnostima, pripremiti program koji će unaprediti standarde postavljene prethodnih godina, ali i pokrenuti akciju "Biram da recikliram" čija je tema ekologija, odnosno očuvanje životne sredine.

 

Izvor:

belgradebeerfest.com