Home

VESTI

Konacan spisak izvodjaca – Supernatural 08 festival

No Comments Festival

supernaturalOrganizatori festivala Supernatural objavili su konačan spisak izvođača koji će nastupiti na drugom po redu Supernatural 08 festivalu. Supernatural 08 održaće se 20. aprila a povodom proslave dana Planete Zemlje na prostoru Hajdučke česme u Beogradu. Ove godine na festivalu će nastupiti Darkwood Dub, DJ Vlada Janić, Gordan Paunović, Neočekivana Sila Koja Se Iznenada Pojavljuje i Rešava Stvar, Hornsman Coyote, Autopark, Petrol i DJ Brka (BYSS). Kao i prošle godine ulaz ne festival je slobodan a program počinje u 14 časova i trajaće do ponoći!

Fokus ovogodišnjeg festivala biće predstavljanje organizacija, pojedinaca i projekata koji deluju na teritoriji naše zemlje a uspešno se bave ekologijom i ekološkim temama. Cilj nam je da široj javnosti predstavimo uspešne ekološke projekte ali da delujemo na svest svakog pojedinca i upozorimo na sve posledice trenutnog čovekovog ponašanja.

Kao i prošle godine, na festivalu će biti zastupljeni štandovi organizacije kao što su Orca, Fabrika i fondacija za reciklažu limenki ReCan, novi ekološki model automobila Toyota, NIS Petrol sa svojim ekološkim programom, Fakultet za primenjenu ekologiju Futura i mnogi drugi.

SUPERNATURAL je multimedijalni projekat koji za cilj ima da podiigne svest mladih ljudi o važnosti prirode i prirodnog načina života. Projekat se sastoji od nekoliko nivoa i prvi nivo je lansiranje SUPERNATURAL muzičkog festivala.