Home

VESTI

Ko nastupa na “4Elements” festivalu?

No Comments Festival

Ko nastupa na "4Elements" festivalu?Najlepša letnja pozornica u Beogradu, kalemegdanska Barutana, već drugu sezonu za redom uspeva da opravda staru slavu – a najnovijim projektom „4Elements“ postavlja nove standarde kako noćnog, tako i dnevnog provoda!

 

Festival „4Elements“ je najavljen za kraj jula – tačnije od 23. do 26. jula, a tokom četiri dana trajanja, bogat program festivala probudiće Kalemegdansku tvrđavu i doneti odličan provod uz muziku, izložbe, bioskop, super klopu i još mnogo toga.

 

Ipak – mnoge najviše zanima muzički program na dve bine, a za sve vas otkrivamo ko će to sve nastupiti u Barutani na festivalu „4Elements“.

Zvuči neverovatno, ali istina je – muzički program festivala „4Elements“ biće održan na dve bine u Barutani! Svi oni koji ne veruju da je to izvodljivo moraće da dođu i lično se uvere, a na ovim binama tokom četiri dana trajanja festivala nastupiće najveća imena lokalne i svetske DJ scene.

 

 

 4 elements festival - Dan 1

4 elements festival – Dan 1

 

 

Do sada je otkriven kompletan program za prva dva dana, pa će tako 23. jula na velikoj bini nastupiti legendarni sastav Freestylers, koji će u toj večeri deliti stage sa domaćim legendama Ironom i Flipom.

 

Na maloj bini iste večeri nastupiće Codex i Dzonidza. Drugi dan festivala, petak 24. jul, donosi nastup poznatog beogradskog kolektiva Vatra, koji je nedavno „zapalio“ main stage na festivalu Exit.

 

 

 Novi festival "4 elements" u Barutani od 23. do 26. jula!

Novi festival "4 elements" u Barutani od 23. do 26. jula!

 

 

Njihov gost biće DJ Irie Scratch na velikoj bini, dok će na maloj bini vrteti Committee i DJ Lil Taty. Organizatori će u narednim danima otkriti lineup i za preostala dva dana, a tom prilikom ćemo videti i kako su po binama raspoređene ostale DJ zvezde festivala: Darren Emerson, Sandrino, IDQ, Mene, MKDSL, Kristijan Molnar, Neutron, John Belk, Miroslav Petković, Calavera&Manya, Tom Collins i mnogi drugi.

Pored moćnih žurki, „4Elements“ za posetioce sprema još iznenađenja, među kojima i jedinstvene postavke, raznovrsne izložbe, ludačke projekcije i sočnu klopu koju sprema Burger House.

 

 

 4 elements festival - Dan 2

4 elements festival – Dan 2

 

Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

 

Cena dnevne ulaznice iznosi 400 dinara, a komplet ulaznica za sva 4 dana košta 1.200 dinara.