Home

VESTI

Kampanja “Kad pijem, ne vozim” na Belgrade Beer Fest-u

No Comments Festival

Kampanja "Kad pijem, ne vozim" na Belgrade Beer Fest-uApatinska pivara je u okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“, i ove godine, za sve posetioce Beer Festa pripremila brojne zanimljive aktivacije koje imaju za cilj da doprinesu podizanju svesti vozača i ostalih učesnika u saobraćaju o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.
 

Prvog dana Beer Fest-a, svi zainteresovani posetioci su imali priliku da upravljaju automobilom na daljinski upravljač i pređu zadatu stazu sa specijalnim naočarima koje simuliraju vožnju pod dejstvom alkohola.
 

Osim toga, mogli su da, noseći „pijane“ naočare, otključaju bravu na automobilu, hodaju po pravoj liniji i tako saznaju kako alkohol utiče na moć rasuđivanja, ali i na motoričke sposobnosti. Posetioci koji su dobrovoljno želeli da se testiraju i izmere nivo alkohola pomoću alkometra, mogli su to takođe da učine na štandu Apatinske pivare i zauzvrat dobiju Vodič za odgovornu konzumaciju alkohola.   

 

 

 Kampanja "Kad pijem, ne vozim" na Belgrade Beer Fest-u

Kampanja "Kad pijem, ne vozim" na Belgrade Beer Fest-u

 

 

Da podsetimo, Apatinska pivara već devetu godinu zaredom, u saradnji sa Saobraćajnom policijom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije realizuje kampanju „Kad pijem, ne vozim“. U okviru kampanje, pivara svake godine donira Saobraćajnoj policiji alkometre najsavremenije generacije, kako bi pomogla u efikasnijem radu i edukaciji svih učesnika u saobraćaju. Za proteklih devet godina, Apatinska pivara je donirala ukupno 95 alkometara.

 

 

Kampanja "Kad pijem, ne vozim" na Belgrade Beer Fest-u

Kampanja "Kad pijem, ne vozim" na Belgrade Beer Fest-u