Home

VESTI

Kalemegdan Summer Festival i domaćini #TOPLJENJE FRIENDS stage-a

No Comments Festival

Kalemegdan Summer Festival i domaćini #TOPLJENJE FRIENDS stage-aU okviru ovogodišnjeg izdanja Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heinekena u periodu od 10. do 12. juna na Beogradskoj tvrđavi, organizatori su pripremili još jednu poslasticu za svoje posetioce.
 

Pored glavnog stejdža na kom će nastupati techno mag Sam Paganini i sjajni duo Booka Shade zajedno sa skoro 40 vodećih imenima domaće elektronske muzičke scene, imaćete priliku da uživate na još jednom stejdžu koji će specijalno za Vas urediti prijatelji festivala – tri vodeća imena koja daju veliki doprinos klupskoj kulturi u našoj zemlji:
  

10. juna predstaviće vam se Beogradski klub Drug§tore koji je poznat pre svega po svom jedinstvenom muzičkom sadržaju, organizovanju kulturnih dešavanja kao i preciznim underground bukinzima i pravoj Berlinskoj atmosferi.

 

11. juna jedan od najvećih klubskih portala u Srbiji, Onlyclubbing imaće priliku da ugosti veliki broj svojih vernih tehno fanova a, u saradnji sa festivalom, najavili su i lepo iznenađenje mladim dj-evima koji bi želeli da se pokažu na ovako velikom događaju.

 

 

 Upisi opis malim slovima koristeci italic

Kalemegdan Summer Festival i domaćini #TOPLJENJE FRIENDS stage-a

 

 

U nedelju, 12. juna, već svima poznati Sunday Beat, čiji je domaćin naš poznati glumac Viktor Savić, u saradji sa još jednim velikim klabing portalom – Grotto, najavljuje veliki muzički maraton. Imaćete priliku da čujete zvuke  deep house-a, tech house-a i techna u izvedbi od preko 10 dj-eva.  

 

 

Kalemegdan Summer Festival i domaćini #TOPLJENJE FRIENDS stage-a

Kalemegdan Summer Festival i domaćini #TOPLJENJE FRIENDS stage-a

 

 

Organizatori Kalemegdan Summer Festivala, koji se održava uz podršku Heinekena, poručuju da je Pvi kontigent ulaznica koji je pušten u prodaju po ceni od 900 rsd skoro rasprodat i najavljuju povećanje cene paketa kao i puštanje u prodaju jednodnevnih ulaznica. Prodajna mesta su Eventim, DD tickets, kao i prostorije agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49, Beograd.  

Više informacija na:
www.facebook.com/KalemegdanSummerFestival i www.kalemegdansummerfestival.com/sr